Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii din culisele înţelegerii lui Nicolae Dică cu FC Voluntari: "Am câteva condiţii în contract" | EXCLUSIV

Detalii din culisele înţelegerii lui Nicolae Dică cu FC Voluntari: "Am câteva condiţii în contract" | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

Nicolae Dică este noul antrenor al celor de la FC Voluntari. Fostul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre detaliile din spatele negocierilor sale cu şefii de la FC Voluntari.

Dică a debutat deja pe banca ilfovenilor, într-un egal pe teren propriu, scor 1-1, împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Fostul antrenor al FCSB-ului, dar şi al celor de la FC U Craiova 1948 a vorbit în studio-ul Orange Sport despre negocierile sale cu şefii clubului FC Voluntari şi care sunt condiţiile din contractul său.

"După ce s-a reziliat cu staff-ul vechi, seara ne-am întâlnit şi am bătut palma, în general nu îmi place să vorbesc. Am un contract normal făcut, din punctul meu de vedere. Am semnat pe un an şi jumătate, am câteva condiţii acolo pentru campionatul viitor.

Pentru campionatul următor sunt anumite clauze. Eu sunt genul de om care în momentul în care cineva nu mai este mulţumit de ceea ce fac, sau nu mai are încredere.. ne strângem mâna. Ce a fost la Craiova nu a fost ok.

Am avut clauze la toate echipele la care am fost, singura excepţie a fost la Craiova, acolo ne-am despărţit mai rapid, ceea ce nu a fost ok. A fost şi al doilea mandat la Steaua (n.r. FCSB), am vrut să plec. Vrem să terminăm cât mai sus în play-out, avem de depus multă muncă, conducerea mă susţine la Voluntari." a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Obiectiv îndrăzneţ propus de Nicolae Dică

FC Voluntari se află pe locul 13 în clasamentul Superligii, cu 26 de puncte. Obiectivul ilfovenilor din acest sezon este menţinerea în Superliga, însă, Nicolae Dică îşi propune să încheie play-out-ul pe o poziţie care îi conferă siguranţa cu câteva etape înainte de finalul sezonului.

În următoarea etapă, ilfovenii se deplasează la Iaşi, pentru un duel cu Politehnica Iaşi. Echipa lui Leo Grozavu este vecină de clasament cu Voluntari, cu acelaşi număr de puncte, 26.

Afla mai multe despre: fc voluntarinicolae dicasuperliga 

viewscnt
Articole similare