Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno nu îi dă pace lui Gigi Becali! Italianul forţează transferul. "Cred că va pleca" | EXCLUSIV

Andrea Compagno nu îi dă pace lui Gigi Becali! Italianul forţează transferul. "Cred că va pleca" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno se află în criză de timp în ceea ce priveşte plecarea sa de la FCSB. Atacantul italian al liderului din Superliga îşi forţează transferul în China.

MM Stoica a clarificat situaţia transferului fotbalistului pentru care Gigi Becali plătea 1.500.000 de euro în vara anului 2022. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a vorbit despre reticenţa italianului de a pleca în Turcia, ţară în care perioada de transferuri de iarnă se încheie mâine, 9 februarie!

Oferta primită de Gigi Becali din Turcia este de aproximativ 450.000 de euro, în timp ce oferta chinezilor este mult mai mică, aproximativ 100.000 de euro.

Salariul oferit de chinezi este mult mai atractiv, faţă de banii oferiţi de clubul din Turcia, astfel, Compagno îşi forţează transferul în China, ţară a cărei perioadă de transferuri se încheie la finalul lunii februarie.

Mihai Stoica: "Îţi ia mai mult timp să numeri bani"

(S-a schimbat ceva în cazul lui Andrea Compagno?) Absolut nimic. S-a antrenat cu echipa. Nu vrea să meargă în Turcia. În China mai e deschisă fereastra, până la finalul lunii. E vorba despre bani, îţi dai seama. Când îţi ia mai mult timp să numeri banii şi distanţa o parcurgi mai uşor. Eu cred că va pleca", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

După spusele lui Gigi Becali, impresarul lui Compagno a aflat de contraoferta de 200.000 de euro pe care Gigi Becali le-a înaintat-o chinezilor şi a vorbit cu oficialii clubului asiatic pentru a accepta propunerea. 

”Au dat chinezii 100.000, iar noi avem din Turcia o ofertă de 450.000, şi el vrea să plece în China. Nu, domnule, că nu vrea (n.r. să plece în Turcia). Am trimis noi o contraofertă în China de 200.000. A zis: ”Bine, domnule, dacă e aşa, nu mai plec”. Impresarul l-a şmecherit şi a spus: ”Trimiteţi o ofertă de 200.000 că o să accepte. ”Lasă că luăm noi salariul şi Becali e prostul”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrea compagnomm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare