Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Compagno! Gigi Becali a dezvăluit ce decizie a luat italianul: ”Ei au zis că Becali e prost” | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie în cazul lui Compagno! Gigi Becali a dezvăluit ce decizie a luat italianul: ”Ei au zis că Becali e prost” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno nu va mai pleca de la FCSB în această iarnă. Gigi Becali a dezvăluit ce oferte a primit pentru fostul atacant al lui Adrian Mititelu şi a explicat cum Alessando Pezzoli, impresarul lui Compagno, a încercat să îl convingă pe patronul FCSB să-l lase liber de contract pe jucător.

Gigi Becali a aflat planul secret conceput de impresarul lui Compagno: ”Îi activez al doilea contract”

Patronul FCSB a dezvăluit că a primit două oferte pentru Andrea Compagno, una de 100.000 de euro din China, respectiv una 450.000 de euro din Turcia. Aşa cum era normal, Gigi Becali a optat pentru a-şi vinde jucătorul pe bani mai mulţi, însă s-a lovit de refuzul italianului, care şi-a exprimat dorinţa de a juca în China.

După spusele lui Gigi Becali, impresarul lui Compagno a aflat de contraoferta de 200.000 de euro pe care Gigi Becali le-a înaintat-o chinezilor şi a vorbit cu oficialii clubului asiatic pentru a accepta propunerea. 

”Au dat chinezii 100.000, iar noi avem din Turcia o ofertă de 450.000, şi el vrea să plece în China. Nu, domnule, că nu vrea (n.r. să plece în Turcia). Am trimis noi o contraofertă în China de 200.000. A zis: ”Bine, domnule, dacă e aşa, nu mai plec”. Impresarul l-a şmecherit şi a spus: ”Trimiteţi o ofertă de 200.000 că o să accepte. ”Lasă că luăm noi salariul şi Becali e prostul”, a spus Gigi Becali la OrangeSport.

Becali îl ameninţă pe fostul său golgheter: ”Dacă-mi pun ambiţia, îi pun al doilea contract”

Latifundiarul din Pipera a susţinut că îi poate adăuga un al doilea contract lui Compagno, prin care îi poate prelungi uniltateral înţelegerea, aşa cum a mai procedat şi în trecut.

”Ei nu ştiu un lucru. Dacă-mi pun ambiţia, atunci pun al doilea contract. Pun al doilea contract şi stai pe bară acolo să vezi cum este. Asta i-am zis lui MM Stoica Îl am pe Compagno jucătorul meu căruia îi dau salariul, dar eu nu am atacant la echipă, nu am jucători.

Băi, să vină la antrenamente şi să-l vedem la joc. De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deştepţi ca să fiu eu fraier şi eu nu vreau să fiu. Dacă vor să facă lucrurile astea, dar ei aşa au făcut socotelile. Impresarul a zis să-l dăm liber, că să nu-l pierdem în vară liber. Stai aşa că activez al doilea contract”, a adăugat Becali.

 

Afla mai multe despre: superligăfcsbandrea compagnogigi becali 

viewscnt
Articole similare