Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Într-un an va fi la fel de bun precum Compagno". Lovitura cu care se laudă Mititelu la FCU Craiova | EXCLUSIV

"Într-un an va fi la fel de bun precum Compagno". Lovitura cu care se laudă Mititelu la FCU Craiova | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu crede că a descoperit încă un atacant bun pentru Superliga şi l-a asemănat cu Andrea Compagno, pe care l-a vândut, de la FCU Craiova 1948, la FCSB, pentru 1.5 milioane de euro.

Mititelu susţine că l-a adus la FCU Craiova pe atacantul "care va fi la fel de bun precum Compagno"

FCU Craiova 1948 este pe locul 10 în Superliga, cu 30 de puncte, la trei puncte de Sepsi, care ocupă ultimul loc de play-off. 

La Orange Sport, Adrian Mititelu a spus că l-ar fi putut convinge pe Andrea Compagno să se întoarcă la FCU Craiova, în această iarnă, după ce Gigi Becali l-a analizat pe italian şi a hotărât că nu este pe placul său. 

Totuşi, afaceristul oltean nici măcar n-a încercat să-l întoarcă pe Compagno, întrucât susţine că l-a găsit pe atacantul care "într-un an, doi va fi foarte bun". 

Vladislav Blănuţă a ajuns de jumătate de an la FCU Craiova, de la Pescara, iar în acest sezon a marcat de patru ori în 19 meciuri, iar Adrian Mititelu crede că va da lovitura cu moldoveanul care a obţinut cetăţenia română

"Am doi jucători foarte buni. Îl am pe Blănuţă, care într-un an va fi la fel de bun precum Compagno. Îl am pe Jibril Ibrahim, care e la fel de bun, are 21 de ani, dar nu are loc în echipă, nu are unde să joace, nu are unde să intre efectiv. Îl am pe Sidibe şi sunt cluburi care-l vor. Are 22 de ani şi nu are loc în echipă, că joacă Baeten. 

Dacă vine Compagno, Blănuţă, care este şi under, trebuie scos din echipă. Îi tai orice şansă lui Blănuţă să joace şi într-un an, doi va fi foarte bun", a declarat patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adiran mititeluandrea compagnovladislav blanuta 

viewscnt
Articole similare