Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu halucinant încasat de Andrea Compagno în China! Cât va primi fostul atacant italian de la FCSB

Salariu halucinant încasat de Andrea Compagno în China! Cât va primi fostul atacant italian de la FCSB

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a semnat cu formaţia din China, Tianjin Tiger, după un an şi jumătate petrecut la FCSB.

Fostul atacant italian al liderului din Superliga a părăsit campionatul României după aproape patru ani de zile petrecuţi în primele două ligi ale ţării.

Salariul imens încasat de Compagno, la Tianjin Tiger

Compagno a semnat cu Tianjin Tiger, formaţie din prima ligă din China. Italianul va încasa o avere în China, motiv pentru care a refuzat să se transfere în Turcia, campionat al cărui nivel fotbalistic este superior faţă de campionatul din China. 700.000 de euro pe sezon va încasa Compagno de la Tianjin Teda, anunţă Fanatik.

Venit în România în 2020, la FC U Craiova 1948, din campionatul din San Marino, de la Tre Fiori, Compagno a promovat alături de olteni în Superliga.

Compagno a prins transferul la FCSB în vara anului 2022, pentru 1.500.000 de euro. Cifrele lui Compagno în sezonul trecut, sezon în care echipa sa, FCSB, a încheiat pe locul doi au fost excelente. Golgheterul echipei şi al doilea golgheter al campionatului trecut, Compagno şi-a obţinut locul de titular la FCSB.

Rezultatele bune din stagiunea trecută nu l-au putut ţine în primul "11" şi în acest sezon. Prestaţiile italianului au fost sub aşteptările patronului de la FCSB, Gigi Becali, care a decis să renunţe la Compagno, în această iarnă.

"L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează. (n.r. Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!", a declarat Gigi Becali, conform as.ro.

 

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbtianjin tigergigi becalisalariu 

viewscnt
Articole similare