Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai aşteptată revenire la FCSB! MM Stoica i-a anunţat apariţia din play-off: "Este foarte bine" | EXCLUSIV

Cea mai aşteptată revenire la FCSB! MM Stoica i-a anunţat apariţia din play-off: "Este foarte bine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit ultimele detalii din jurul celei mai aşteptate reveniri în lotul liderului Superligii.

MM Stoica i-a anunţat revenirea pe teren! FCSB l-ar putea folosi din play-off, în meciurile pentru titlu: "E foarte bine"

Vlad Chiricheş n-a mai de aproape jumătate de an la FCSB, după ce s-a accidentat, în august, într-un meci cu UTA. Problema musculară l-a forţat să se opereze, iar în această perioadă se află în plin proces de recuperare. 

Fostul căpitan al naţionalei a fost cu FCSB în cantonamentul din Antalya, iar MM Stoica a venit cu veşti bune despre fotbalistul pe care-l apreciază. 

Vlad Chiricheş ar putea reveni peste o lună pe teren, în meciurile decisive din play-off pentru titlul Superligii. 

"Chiricheş se antrenează cu echipa, se antrenează integrat, face încălzirea, face anumite exerciţii unde nu e adversitate, după se antrenează separat. 

Dar e foarte bine, în mod normal e peste grafic, pentru că testul isokinetic făcut a ieşit excepţional, doar că medical nu se poate risca. Poate juca după pauza echipei naţionale (n.r. - din etapa a doua din play-off)", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

MM Stoica vrea să-l păstreze în club pe Vlad Chiricheş, după retragere

"(n.r - un om de la FCSB, pe care l-ar vedea în postura de director sportiv) Da, şi să joace în acelaşi timp. Eu îmi doresc, în viitor... Eu îi doresc să joace cât mai mult, dar în momentul în care va decide să înceteze activitatea de jucător, pe Vlad Chiricheş l-aş dori lângă mine.

E singurul jucător cu care am colaborat şi colaborez despre care nu mi-e ruşine să spun că am de învăţat de la el. Printre cei cu care a lucrat, Ancelotti, Sarri şi De Zerbi. Dacă nici el nu are ce să ne spună şi să ne înveţe, atunci... Da da, l-aş vedea, dacă el vrea să îmbrăţişeze această meserie”, declara conducătorul de la FCSB, în decembrie, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicavlad chirichesvlad chiriches accidentaremm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare