Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş a plecat în cantonament cu FCSB! Primul meci din Superliga în care ar putea juca, după accidentarea ciudată | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş a plecat în cantonament cu FCSB! Primul meci din Superliga în care ar putea juca, după accidentarea ciudată | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) lipseşte de câteva luni, iar fundaşul central a plecat cu FCSB pentru cantonamentul din Antalya. MM Stoica a dezvăluit în ce meci oficial ar putea reveni pe teren fostul căpitan al naţionalei.

Dawa şi Ngezana sunt titulari, însă Vlad Chiricheş se pregăteşte să revină. Când ar putea juca la FCSB

Cu UTA, în august, Vlad Chiricheş a suferit o accidentare musculară care l-a forţat să se opereze. MM Stoica a dezvăluit că ce se intâmplă cu fundaşul este ireal, în condiţiile în care Vlad Chiricheş "trăieşte ca la carte"

După ce a apărut în cârje la Dinamo - FCSB, în noiembrie, Vlad Chiricheş a făcut vizita medicală cu FCSB şi a plecat în cantonamentul din Antalya, fără să mai aibă nevoie de cârje. 

Totuşi, recuperea fundaşului central va mai dura, iar MM Stoica a dezvăluit că Vlad Chiricheş ar putea juca din startul play-off-ului, abia peste două luni şi jumătate. 

"Chiricheş sigur merge în cantonament. La minge, în niciun caz, cu echipa, nu. Previziunile sunt ca după primul meci de play-off să fie apt, la 100%", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya

FCSB începe cantonamentul cel mai târziu dintre toate echipele. Luni, echipa a plecat în Turcia, pentru un cantonament care se va desfăşura până pe 21 ianuarie.

În Antalya, lotul condus de Elias Charalambous se va pregăti la Gloria Sports Arena, unde FCSB va disputa şi singurul meci amical al cantonamentului, pe 14 ianuarie, împotriva ocupantei locului 3 din campionatul Austriei, LASK. Ora de disputare a jocului cu austriecii va fi anunţată ulterior.

FCSB va disputa prima partidă oficială din 2024 pe 22 ianuarie, pe Arena Naţională, împotriva celor de la UTA Arad, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: vlad chirichesvlad chiriches fcsbvlad chiriches accidentarecantonament fcsb 

viewscnt
Articole similare