Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rapid de acum vi se pare mai bună?". Reacţia lui MM după ce giuleştenii l-au adus pe Djokovic de la FCSB: "Eu zic să fie atenţi"

"Rapid de acum vi se pare mai bună?". Reacţia lui MM după ce giuleştenii l-au adus pe Djokovic de la FCSB: "Eu zic să fie atenţi"

FCSB

Comentarii

Rapid a fost cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor în pauza de iarnă din Superligă.

Krasniqi, Burmaz şi Hasani au fost primii fotbalişti transferaţi în această iarnă de Rapid, iar celor trei li s-a alăturat şi Damjan Djokovic. La finalul săptămânii trecute, mijlocaşul croat s-a despărţit de FCSB şi a semnat, din postura de jucător liber de contract, cu Rapid.

"Djokovic e o achiziţie bună pentru Rapid. Nu au jucător de profilul lui. Oaidă, Emmers, Kait, toţi dreptaci, nici mai sus nu au.

E clar că ei au fost foarte nemulţumiţi de cum au arătat de la mijloc în sus şi au fost mulţumiţi de compartimentul defensiv, dacă n-au transferat acolo", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Cel mai scump fotbalist transferat de Rapid a fost Ermal Krasniqi. Adus cu 1 milion de euro, mijlocaşul kosovar a semnat cu giuleştenii, după ce în prima parte a sezonului n-a marcat niciun gol în cele 17 meciuri jucate pentru CFR Cluj.

"Când dai 1 milion pe un jucător, cred că-l bagi, pe Krasniqi. Probabil că vor un atacant lateral stânga de alt profil, că au profil diferit. Petrila e mult mai rapid, Krasniqi e tehnic. Îmi place Petrila.

N-a luat niciun titular de la CFR. Poate se mizează pe motivaţia jucătorilor care au fost marginalizaţi la primele două din România. Ei sunt la Rapid, dar suntem la 11 puncte în faţă. Să ne bată patru din patru, dar să avem 11 puncte, da, aş accepta. E clar că au făcut o mare concurenţă pe astea patru poziţii din compartimentul ofensiv", a mai spus conducătorul de la FCSB.

De asemenea, MM Stoica a fost întrebat dacă formula pe care Rapid o va propune în 2024 va fi mai bună decât cea din anul trecut.

" (n.r. - Rapid de acum vi se pare mai bună?) Nu, nu mi se pare mai bună Rapid de acum. Papeau a fost şi anul trecut. Depinde cum va fi Rrahmani, depinde de cum va arăta Burmaz. Ioniţă în formă e bun, Ioniţă de pe bancă nu prea te-a ajutat. Ioniţă dacă are doping moral e excepţional.

În rest, Albu-Kait, Djokovic-Oaidă... E echilibru, dar sunt de profil diferit. Djokovic poate ordona jocul, dar depinde şi de ce vor juca, că au un compartiment defensiv, nu aş zice eterogen, nu aş vrea să se înţeleagă că critic, dar cu jucători experimentaţi, Săpunaru, şi cel mai tânăr jucător din campionatul ăsta, Borza.

Cred că durează până când se sudează linia de patru, că ăia patru nu prea se schimbă la o echipă care vrea performanţă. Când ai jucători cu experienţă, dar acei jucători şi-au mai pierdut din viteză, trebuie să fii atent cum abordezi partidele. Dacă te duci departe de poartă, e pericol", a mai spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: djokovicfcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare