Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Boboc, bulversat total după experienţa de la FCSB: ”Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo!”

Radu Boboc, bulversat total după experienţa de la FCSB: ”Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat acolo!”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta Radu Boboc (24 de ani) nu a uitat perioada de la FCSB!

Radu Boboc a fost cumpărat de FCSB, în vara lui 2022, de la Farul Constanţa, în schimbul a 200.000 de euro, însă nu a confirmat niciodată aşteptările.

A început bine, cu cinci partide ca titular în primele 10 runde, apoi a fost trecut pe banca de rezerve. Ulterior, fotbalistul a fost scos din lot, fără dreptul de mai reveni la prima echipă.

Radu Boboc nu înţelege de ce nu a jucat la FCSB

Aşa cum se obişnuieşte la FCSB, Radu Boboc nu a fost pe placul lui Gigi Becali şi a fost trecut ”pe linie moartă”. În ianuarie 2023, fotbalistul a fost dat afară de la echipă.

După câteva luni de pauză, Radu Boboc a semnat cu FC Voluntari, în vara lui 2023, acolo unde este titular indiscutabil.

  • Numai în acest sezon, Radu Boboc a bifat 19 meciuri în Superligă, cu un gol şi patru pase decisive.

Radu Boboc nu a uitat perioada de la FCSB, însă nu înţelege nici acum cu ce a greşit, de a o fost pedepsit în acest mod.

Cu toate acestea, Radu nu şi-a pierdut speranţa şi e gata să revină la forma ce l-a propulsat la naţionalele U21 şi U23 ale României.

”(n.r. - Ca mulţi jucători de la Farul/Viitorul, foşti colegi de-ai tăi, ai fost transferat de FCSB. Ce s-a întâmplat acolo?) Sincer să fiu, chiar nu ştiu! Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu ştiu ce să vă spun! Am luat-o ca pe o experienţă.

Acesta a fost drumul meu la FCSB. N-am avut ce să fac! Am stat departe de teren şase luni, e greu să te uiţi la televizor. Toţi foştii colegi jucau fotbal şi eu stăteam pe canapea, nu ştiam ce să fac, cum să fac să revin la forma iniţială.

(n.r. - Te-ai gândit că nu eşti îndeajuns de bun?) Nu. Ştiam unde merg, ştiam ”antecedentele”. Nu m-am gândit că va fi o experienţă atât de scurtă. Am încercat să fac să fie bine. Şi după mine, aţi văzut, s-a întâmplat şi cu alţii. Şi o să se mai întâmple”, a declarat Radu Boboc, conform iamsport.ro.

Afla mai multe despre: radu bobocgigi becali 

viewscnt
Articole similare