Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | I-a spus ”NU” lui Dan Şucu! Rapid ratează transferul unui internaţional român

BREAKING | I-a spus ”NU” lui Dan Şucu! Rapid ratează transferul unui internaţional român

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a transferat, deja, patru jucători şi plătit nu mai puţin de 1.700.000 de euro, însă nu şi-a îndeplinit şi obiectivul principal al acestei campanii de achiziţii.

Giuleştenii i-au transferat pe Ermal Krasniqi de la CFR Cluj - 1.00.000 de euro, Borisav Burmaz de la Vozdovac - 400.000 de euro, Florent Hasani de la KF Tirana - 300.000 de euro şi Damjan Djokovic de la FCSB - gratis, însă a ratat o ”ţintă” mult dorită.

Rapid l-a ratat pe Tudor Băluţă

Potrivit ”ctsport.ro”, Tudor Băluţă a decis să nu se mai transfere la Rapid, chiar dacă mutarea cotată cu şanse mari de reuşită în luna decembrie.

Contractul luI Tudor Băluţă cu Farul expiră în vara lui 2024, iar fotbalistul doreşte să schimbe din nou ”aerul”. Cu toate aceste, cel puţin pentru moment, nu va fi vorba despre Rapid.

Mijlocaşul a luat această decizie de teama că schimbarea mediului ar necesita timp de acomodare şi şi-ar periclita şansele de a prinde un loc în lotul pentru EURO 2024.

De asemenea, o prezenţă consistentă la EURO 2024 i-ar putea permite să prindă un transfer mult mai important, din toate punctele de vedere, în vara viitoare, din postura de jucător liber de contract.

Până atunci, Tudor Băluţă rămâne la Farul Constanţa. În acest moment, fotbalistul se află în recuperare, după o accidentare suferită în urmă cu aproximativ două luni, însă este optimist că va reveni la timp pentru a o ajuta pe Farul să termine pe loc de play-off.

Tudor Băluţă a mai evoluat în străinătate, la Brighton (Anglia), ADO den Haag (Olanda) şi Dinamo Kiev (Ucraina).

  • 2.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Tudor Băluţă, conform transfermarkt.de.

Aşadar, Rapidul rămâne la mijloc cu Alexandru Albu, Răzvan Oiadă, Mattias Kait, Cătălin Cîrjan, şi Damjan Djokovic pe postul unde ar fi putut fi folosit Tudor Băluţă.

Afla mai multe despre: dan sucurapidtudor balutagica hagi 

viewscnt
Articole similare