Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la CFR. Starul echipei, dat afară de Varga. Clujenii au transferat deja un înlocuitor din vestul Europei

ŞOC la CFR. Starul echipei, dat afară de Varga. Clujenii au transferat deja un înlocuitor din vestul Europeigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pregăteşte schimbări masive în cadrul lotului, iar campania impresionantă de transferuri a ardelenilor a început deja.

El Kaddouri este cel mai spectaculos transfer al iernii în Superligă. Fotbalistul cu sute de meciuri în Serie A a semnat cu CFR Cluj, iar acum Nelu Varga a mai dat o lovitură importantă. Conform fanatik.ro, ardelenii au bătut palma cu Simao Rocha, care vine de la ocupanta locului 10 în liga secundă a Portugaliei, Pacos Ferreira.

Fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani a semnat un contract pe trei sezoane cu CFR Cluj şi a fost adus pentru a-l înlocui pe Mario Camora. Veteranul de 37 de ani a refuzat salariul propus de Nelu Varga şi nu îşi va mai prelungi contractul cu clujenii.

Simao Rocha a intrat deja în ultimele şase luni de contract cu echipa sa, iar acum Nelu Varga speră să-i convingă pe oficialii lui Pacos Ferreira să-l lase pe fotbalist să se alăture lotului pregătit de Andrea Mandorlini încă din această iarnă.

Evaluat la suma de 450 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fundaşul stânga are nouă meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile, pentru Pacos Ferreira, fără să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: nelu varga 

viewscnt
Articole similare