Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a răbufnit după rezultatele Corpului de Control la CSA Steaua! A "tunat" cu toate detaliile ştiute

Gigi Becali a răbufnit după rezultatele Corpului de Control la CSA Steaua! A "tunat" cu toate detaliile ştiute

Steaua

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a revenit cu un discurs dur, după informaţia conform căreia premierul Marcel Ciolacu n-a fost mulţumit de rezultatele Corpului de Control dispus la CSA Steaua Bucureşti.

După rezultatele Corpului de Control, Gigi Becali a intervenit din nou în disputa FCSB - CSA Steaua Bucureşti

Gigi Becali şi-a menţinut discursul acid la adresa evenimentelor din urmă cu două decenii. Invitat să-şi expună părerea despre rezultatele Corpului de Control la CSA Steaua, finanţatorul FCSB susţine că a fost înşelat în privinţa trecerii echipei în proprietatea sa. 

Totul, în contextul în care premierul Marcel Ciolacu a fost nemulţumit de raportul primit din partea Corpului de Control dispus la CSA Steaua. 

"Eu nu consider că sunt într-o luptă. Aici nu e o luptă, e o escrocherie, o înşelăciune a statului român. Că dacă vorbiţi de o instituţie, atunci e statul român, care statul român, acum 23 de ani, a zis UEFA că nu mai pot face fotbal profesionist, ca atare armata de atunci a dat toate la o asociaţie de fotbal, adică asociaţie non-profit, adică o fundaţie.

Şi s-au transferat toate prin Hotărâre de Guvern. După 4 ani, ajunsese datoare, nu mai avea bani, nu mai putea face fotbal de performanţă şi au zis <<Am găsit pe cineva, Becali, care ne dă bani, 1 milion, 2, 3>>. Şi s-a ajuns la 9,3 milioane de dolari. Acei generali de atunci ai armatei spuneau şi semnau procese verbale în adunări generale şi consilii de administraţie că Becali înmprumută bani şi va primi acţiuni, că se va transforma în asociaţie pe acţiuni.

După ce m-au ţinut trei ani, au convocat adunarea generală şi acea societate mi-a dat acţiuni. Am renunţat la bani ca să iau acţiuni la o societate, la care statul, armata, ministerul, Guvernul Adrian Năstase de atunci au semnat că se transformă în societate pe acţiuni. Eu aşa stiu că am făcut!

Vine statul român după 20 de ani şi zice: <<Ştii, mă, ceva? Eu ţi-am dat ţie o echipă, Steaua, care e continuatoare>>. Au semnat şi Guvern, miniştri, toată lumea şi ai dat bani, dar acum uite care-i treaba: <<Noi nu ţi-am dat-o, te-am păcălit pe tine, nu ţi-am dat Steaua, noi îţi luăm Steaua şi facem noi altă Steaua! Noi tre’ s-o luăm de la capăt, că nu putem să facem fotbal profesionist>>. Păi de ce aţi dat-o, mă, atunci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit B1tv.ro.

Gigi Becali: "Ei funcţionează ca unitate militară"

Finanţatorul FCSB a oferit şi date financiare despre ce a însemnat aventura sa în fotbal, în privinţa disputei FCSB - Steaua

"Am plătit două milioane de euro impozite numai pe stadion, impozit pe clădirea stadionului! (…) Pe clădirile lor am plătit! (…) Escrocheria statului român!.

Ei funcţionează ca unitate militară. Cum să angajezi africani şi străini la unitate militară? Nu ştiu, nu înţeleg, întreb şi eu”, a mai afirmat Gigi Becali pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbgigi becali steaua fcsbcorp control csa steauacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare