Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Opruţ a explicat motivele pentru care nu a reuşit să se impună în Belgia. ”A fost un incident. Vreau să las totul în urmă”

Raul Opruţ a explicat motivele pentru care nu a reuşit să se impună în Belgia. ”A fost un incident. Vreau să las totul în urmă”
Comentarii

Raul Opruţ a revenit sub formă de împrumut la Hermannstadt, după şase luni în care a bifat doar trei partide pentru formaţia belgiană Kortrijk.

Kortrijk l-a transferat pe Raul Opruţ în această vară de de la Hermannstadt în schimbul sumei de 400.000 de euro, însă apărătorul stânga, în vârstă de 26 de ani, nu a reuşit să se impună în primul 11 al alb-roşiilor. În total, Opruţ a adunat doar 128 de minute pentru formaţia belgiană, ultimul său meci oficial datează din 29 octombrie, atunci când a evoluat 28 de minute într-o înfrângere categorică cu Genk, scor 0-3.

Astfel, Kortrijk l-a cedat pe Opruţ la Hermannstadt sub formă de îmrpumut până la finalul acestui sezon, iar fotbalistul crescut de Chievo Verona a fost integralist în meciul amical pierdut de sibieni în compania elveţienilor de la Winterthur, scor 2-4.

”Îmi era dor de fotbal după atâta timp cât n-am jucat. Sunt fericit că am dus 90 de minute până la capăt. A fost o perioadă grea (n.r. la Kotrijk). Când nu joci... orice fotbalist suferă. Mă bucur că m-am întors, vreau să încep să joc. Chiar dacă a fost o perioadă grea, am învăţat multe lucruri care mă vor ajuta pe viitor.

Nu ştiu ce n-a funcţionat (n.r. în Belgia). Antrenorul care m-a adus a fost dat ulterior afară, după am mai jucat 30 de minute.. Vreau să las totul în urmă, să joc aici 6 luni şi să mă reîntorc în Belgia. Cred că a fost doar un incident pe parcursul carierei mele”

”(n.r. este o diferenţă de nivel între fotbalul din România şi cel din Belgia?) Este o diferenţă din punct de vedere al intensităţii şi a ritmului de joc. Se joacă forte mult 1 la 1, nu este aşa de tacticizat campionatul”, a spus Raul Opruţ, după partida amicală cu Winterthur.

Raul Opruţ este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: hermannstadtraul opruţbelgiakortrijk 

viewscnt
Articole similare