Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E ceva şocant". Vlad Chiricheş "trăieşte ca la carte", dar tot nu poate juca la FCSB. MM Stoica a dezvăluit problema: "Nu e bine" | EXCLUSIV

"E ceva şocant". Vlad Chiricheş "trăieşte ca la carte", dar tot nu poate juca la FCSB. MM Stoica a dezvăluit problema: "Nu e bine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a sperat degeaba că se poate baza pe Vlad Chiricheş (33 de ani). Preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Stoica, a spus că fundaşul central încă simte dureri, atunci când încearcă să mărească ritmul.

MM Stoica a anunţat încă o veste rea despre Vlad Chiricheş: "E şocant. Face tot corect"

Revenit în România, după perioada în care a evoluat în Italia, Vlad Chiricheş nu s-a putut bucura de o perioadă în care să joace şi, automat, să prindă lotul naţional al României, care e pe cale să se califice la EURO 2024. 

Vlad Chiricheş a jucat în doar şapte meciuri, iar cu UTA, în august, a suferit o accidentare musculară care l-a scos din circuit. Dawa, Ngezana şi Lixandru şi-au disputat locurile din centrul apărării, în timp ce tricolorul a început recuperarea. 

Însă, la câteva luni de la accidentare, Vlad Chiricheş tot nu poate juca, deşi în urmă cu câteva zile ar fi putut reveni pe teren, în ultimele meciuri ale FCSB. 

După o nouă serie de teste, MM Stoica a dezvăluit că Vlad Chiricheş încă are dureri, care nu-i permit să revină în centrul apărării. De altfel, problemele sunt cu atât mai surprinzătoare pentru conducător cu cât fundaşul central duce o viaţă exemplară pentru un sportiv. 

"Să vedem acum. El a luat testul atunci. Acum, când înceracă să facă exploziv, simte. Nu e bine. Da... Nu, n-a fost la Marijana Kovacevic, că în zona aia Marijana nu intervine. Asta au spus şi cei de la Rapid, că de asta nu s-a dus Petrila. Intervine doar la leziuni musculare simple, chiar dacă sunt mari, dar nu în zone unde sunt afectate tendoane, ligamente. 

Rămâne de văzut, dar dacă-l doare nu are cum... Nu poţi face mereu RMN. Nu suntem nedumeriţi, ştim doar că nu este. E ceva şocant. Să ai un exemplu... Tot ce face face corect, tot, tot, tot, trăiteşte ca la carte, dar uite...", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: vlad chirichesvlad chiriches problema medicalamm stoicamihai stoica fcsbmm stoica vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare