Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo vrea să scape de retrogradare cu doi jucători din Liga 3. Unul dintre ei a fost coleg cu Octavian Popescu

Dinamo vrea să scape de retrogradare cu doi jucători din Liga 3. Unul dintre ei a fost coleg cu Octavian Popescu

Dinamo București

Comentarii

Dinamo riscă să repete scenariul din urmă cu două sezoane, la finalul căruia echipa bucureşteană a retrogradat în Liga 2, dar şefii clubului speră să redreseze corabia până nu e prea târziu.

Dinamo este într-o situaţie critică în Superliga României. Revenită în elita fotbalului românesc, formaţia bucureşteană riscă să se întoarcă în liga secundă numai după un sezon.

Au trecut deja 16 etape din Superligă, iar Dinamo continuă să staţioneze în subsolul clasamentului.

Trupa lui Ovidiu Burcă nu a mai cunoscut gustul victoriei de 10 etape. Ultimul succes a fost pe terenul celor de la Voluntari, 3-2, la data de 19 august.

Dinamo caută soluţii din Liga 3 pentru salvarea de la retrogradare

Prin urmare, Dinamo se află în prezent pe locul 15, cu doar 10 puncte acumulate, şi cu cel mai slab golaveraj din ligă (-18).

În condiţiie date, conducerea ”câinilor” a început să pregătească strategia de transferuri din iarnă, iar primii doi jucători care s-ar putea alătura echipei sunt doi jucători de la Muscelul Câmpulung, locul 2 din Seria a 5-a a Ligii 3, scrie informaţiademuscel.ro.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, ar urma să-i invite în cantonamentul de iarnă al lui Dinamo pe Ştefan Ghiţă (22 de ani) şi Laurenţiu Hagiu (21 de ani). 

Primul dintre ei, Ghiţă, a avut evoluţii apreciate în această primă parte de sezon şi a fost coleg la juniori cu Octavian Popescu de la FCSB, iar cel de-al doilea, Hagiu, evoluează pe postul de fundaş central şi a trecut, până acum, pe la FC Voluntari şi Oţelul Galaţi. 

Rămâne de văzut dacă cei doi vor fi transferanţi sau vor fi doar ”în probe” în cantonamentul formaţiei lui Ovidiu Burcă.

După eşecul cu Universitatea Craiova (0-1), pentru Dinamo urmează marele derby cu FCSB, sâmbătă, 25 noiembrie.

Afla mai multe despre: dinamosuperligaliga 2liga 3 

viewscnt
Articole similare