Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă a răbufnit după al 10-lea meci fără victorie. ”M-am săturat să aud asta”. Antrenorul lui Dinamo strânge rândurile înaintea derby-ului cu FCSB

Ovidiu Burcă a răbufnit după al 10-lea meci fără victorie. ”M-am săturat să aud asta”. Antrenorul lui Dinamo strânge rândurile înaintea derby-ului cu FCSB

Superliga

Comentarii

Ovidiu Burcă nu şi-a menajat jucătorii după înfrângerea de pe Oblemenco, contra Universităţii Craiova, scor 0-1. Tehnicianul lui Dinamo s-a săturat să le găsească scuze jucătorilor săi şi a cerut mai multă dăruire pe teren din partea ”câinilor roşii”.

În urma eşecului din ”Derby-ul orgoliilor”, Dinamo a ajuns la 10 jocuri consecutive fără victorie în campionat şi ocupă penultimul loc în clasament, înaintea meciurilor naţionalei cu Israel şi Elveţia.

”Ce mai poate fi de spus? Din păcate, am pierdut. Noi avem nevoie de foarte multe ocazii să marcăm. Atunci când marcăm, VAR-ul îl anulează. Adversarii au nevoie de jumătate de ocazie ca să înscrie.

Au trecut şase luni de zile de când le-am cerut răgaz tuturor, să formăm o echipă. Nu mai vreau să aud că am luptat, că am avut agresivitate, că am avut dorinţă, lucrurile astea nu sunt suficiente pentru a câştiga meciuri.

Ca să câştigi, trebuie să fii organizat, trebuie să fii inteligent, trebuie să fii calm, să controlezi jocul. Doar din dorinţă şi din atitudine nu poţi câştiga meciuri.

Eu m-am săturat să aud că echipa arată, că avem... Am stat şase luni şi am absorbit toate şocurile. E momentul ca şi jucătorii să dea mai mult. Sunt şase luni de în zile în care le-am pus la dispoziţie tot ce au avut nevoie ca să ajungă la un nivel bun.

Nu mai ajunge doar dorinţa, trebuie mai mult. Am ştiut că va fi greu de când am promovat, ştiam că va fi un an infernal, dar nu mă aşteptam să fim în situaţia asta. A fost o serie de meciuri, de evenimente, echipa şi-a pierdut încrederea.

Eu i-am apărat tot timpul, îi voi apăra în continuare, dar este momentul să înţeleagă că au venit la un club care are nevoie de jucători curajoşi, inteligenţi, care să ştie să gestioneze presiunea.

Echipa trebuie să arate altfel. Avem nevoie de mai mult, avem nevoie de claritate, de linişte, de personalitate. Avem nevoie de jucători care să ştie că au venit la clubul ăsta. Clubul a avut răbdare cu ei.

Eu nu-mi aduc aminte ca în istoria acestui club suporterii, media, antrenorul să aibă atât de multă încredere. Am crezut. Lucrurile nu pot veni peste noapte, dar este momentul ca ei să dea mai mult”, a declarat Ovidiu Burcă, după meciul cu Universitatea Craiova.

În următoarea etapă, Dinamo va avea un meci infernal, pe Arena Naţională, contra FCSB-ului.

Afla mai multe despre: dinamouniversitatea craiovaovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare