Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-au ghinion, sunt slabi”. Cosmescu, fără milă la adresa lui Dinamo după înfrângerea cu Craiova. Decizia lui Ovidiu Burcă pe care nu a înţeles-o | EXCLUSIV

”N-au ghinion, sunt slabi”. Cosmescu, fără milă la adresa lui Dinamo după înfrângerea cu Craiova. Decizia lui Ovidiu Burcă pe care nu a înţeles-o | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 16-a din Superligă.

Reacţii după Universitatea Craiova - Dinamo

Craiovenii au deschis scorul extrem de repede, în minutul 5, când Bancu a trimis în careu şi Danciu a înscris. În minutul 17, Alexandru Mitriţă l-a lansat pe Koljic, acesta a ajuns singur cu portarul Golubovic, dar a trimis pe lângă poartă, ratând o ocazie uriaşă.

Pe final de repriză Dinamo a presat, căutând golul egalizator, dar tabela a rămas neschimbată. În repriza secundă, Dinamo a marcat, prin Goncalo Gregorio, dar după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru un henţ la Hakim Abdallah.

Bogdan Cosmescu a urmărit partida şi a rămas dezamăgit de prestaţia lui Dinamo, de asemena, nu a înţeles schimbarea lui Cristi Costin. 

”Ivan a revenit pe pozitia lui, Danciu joacă în faţă, au schimbat sistemul. Orice echipă mai solidă în faţă decât Dinamo cred că bătea azi. În fotbal când reuşeşti să legi victorii se simte. Dinamo nu dă gol că e slabă, a avut ocazii uriaşe, dar nimic!

Dacă e slab şi n-ai execuţii, e greu să înscri. N-au ghinion, sunt slabi. N-am înţeles schimbarea cu Costin, e unul dintre jucătorii cei mai îmbrăcaţi de la Dinamo, ăla ţi se pare ţie problema?”, a răbufnit Cosmescu. 

Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte, ajungând la zece înfrângeri, cele mai multe din campionat.

Echipele care au evoluat:

  • CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 56), Screciu, Raul Silva, Bancu - Al. Creţu, Kurtic (Mateiu 65) - Danciu, A. Ivan (Roguljc 89), Al. Mitriţă – Koljic (Markovic 65). ANTRENOR: Ivailo Petev
  • DINAMO: Golubovic - Cr. Costin (de Moura 46), Lucas Alves, Homawoo, Amzăr - N. Roşu (I. Roşu 90), Larrucea, Ilic (Dani Iglesias 71) - Ghezali, Hakim Abdallah, Bani (Goncalo Gregorio 65). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Afla mai multe despre: dinamouniversitatea craiovaovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare