Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Creţu, ţinta ironiilor lui Gigi Becali: ”Vai, vai, extraordinar a jucat! Îţi dai seama ce dăruire a avut”

Vali Creţu, ţinta ironiilor lui Gigi Becali: ”Vai, vai, extraordinar a jucat! Îţi dai seama ce dăruire a avut”

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

FCSB a început tare meciul cu FCU Craiova şi a deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, din lovitură liberă, După numai două minute, Mascarenhas l-a faultat în careu pe Băluţă şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti.

A executat şi a transformat Olaru în minutul 12. Meciul a luat o altă turnură în minutul 57, când Valentin Creţu a primit roşu direct pentru o intrare la Bahassa şi a fost eliminat. În minutul 65 Blănuţă a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap, dar oltenii nu au avut forâa să egaleze şi bucureştenii s-au impus cu 2-1.

Valentin Creţu şi-a prezentat scuzele la finalul jocului după ce a lăsat-o pe FCSB în 1-, însă a transmis că nu se teme de criticile patronului.

Declaraţiile nu l-au atins pe patronul de la FCSB, care a lansat un val de ironii la adresa lui Creţu.

"Extraordinar a jucat! Îţi dai seama, ce dăruire, să joci cu un om în minus şi să câştigi meciul, vai, vai, vai, ce extraordinar! Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben.

Nu, domne, că are experienţă. Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă. Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva", a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: vali creţufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare