Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, veste excelentă! Anunţul făcut în direct la Orange Sport: "Da!" | EXCLUSIV

FCSB, veste excelentă! Anunţul făcut în direct la Orange Sport: "Da!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a anunţat o veste excelentă pentru FCSB, de ultim moment.

FCSB va avea la dispoziţie toţi jucătoriin lot la meciul cu Rapid, derby-ul care se anunţă unul incendiar pe Arena Naţională, inclusiv Florinel Coman şi Vlad Chiricheş. Mihai Stoica a confirmat că tot lotul FCSB este valid pentru confruntarea cu giuleştenii.

S-a golit infirmeria. Mihai Stoica, veste excelentă înaintea derby-ului cu Rapid: "Toată lumea e bine"

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat că infirmeria "roş-albaştrilor" s-a golit şi că "toată lumea e bine" înaintea meciului cu Rapid. Oficialul echipei din Berceni a dezvăluit că Florinel Coman şi Vlad Chiricheş au primit undă verde din partea medicilor şi pot evolua în derby-ul de pe Arena Naţională.

"(n.r. - Coman e ok?) Da. Toţi sunt bine la noi. Inclusiv Chiricheş, da, toată lumea e bine. Nu s-a mai întâmplat asta dinaintea meciului cu Aradul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În plus, MM a pus paie pe foc şi a spus că FCSB pleacă favorită împotriva giuleştenilor. Mai mult, el are convingerea că va câştiga meciul: "Ţinând cont de foarte mulţi factori pornim favoriţi, iar eu cred cu convingere că vom câştiga meciul", a mai spus el.

Meciul FCSB - Rapid se joacă duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbderbyrapidlotvalidchirichescomanmihai stoica 

viewscnt
Articole similare