Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | I-a produs o criză de nervi lui Guardiola în Chelsea - City 4-4, iar acum a venit recompensa: convocare în premieră la naţionala Angliei

VIDEO | I-a produs o criză de nervi lui Guardiola în Chelsea - City 4-4, iar acum a venit recompensa: convocare în premieră la naţionala Angliei

Premier League

Comentarii

Jucătorul care a marcat golul prin care Chelsea a evitat înfrângerea în duelul cu Manchester City, Cole Palmer (21 de ani), a fost convocat la naţionala Angliei.

Cole Palmer, la prima convocare la naţionala Angliei

Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a fost recompensat pentru forma sa bună de la Chelsea în acest sezon cu o convocare în lotul Angliei antrenorului Gareth Southgate pentru ultimele două meciuri de calificare la EURO 2024.

Southgate l-a adăugat pe jucătorul în vârstă de 21 de ani alături de fundaşul central al Aston Villa, Ezri Konsa, şi de fundaşul dreapta al lui Manchester City, Rico Lewis, în echipa sa pentru meciurile cu Malta şi Macedonia de Nord, după ce James Maddison, Lewis Dunk şi Callum Wilson au fost excluşi din cauza accidentărilor.

Konsa, în vârstă de 26 de ani, şi Lewis, în vârstă de 18 ani, au fost, de asemenea, convocaţi pentru prima dată.

Extrema lui Chelsea, care a marcat golul egalizator în prelungiri, din penalty, în remiza 4-4 cu Manchester City în Premier League, a făcut parte din echipa Angliei care a câştigat Campionatul European Under-21 în iulie.

Guardiola a renunţat în vară la Cole Palmer, noua senzaţie a lui Chelsea

Crescut şi debutat în fotbalul mare la Manchester City, Cole Palmer a făcut în vara acestui an trecerea la Chelsea, care a plătit aproape 50 de milioane de euro în schimbul tânărului jucător englez.

Iar acum, la primul meci jucat contra echipei sale de suflet, Palmer a marcat golul care a încheiat duelul intrat deja în cărţile de istorie ale fotbalului englez, Chelsea - City 4-4.

Afla mai multe despre: cole palmerangliachelseamanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare