Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai bună jucătoare din Final Four 2022-2023 a semnat cu CSM Bucureşti! Achiziţie importantă: "Acestea sunt doar câteva dintre performanţe"

Cea mai bună jucătoare din Final Four 2022-2023 a semnat cu CSM Bucureşti! Achiziţie importantă: "Acestea sunt doar câteva dintre performanţe"

Handbal

Comentarii

Campioana CSM Bucureşti a anunţat, luni, primul transfer din viitoarea stagiune: extrema stângă Emma Friis, de la Ikast. Jucătoarea daneză a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

Extrema stângă Emma Friis, contract pe doi ani cu campioana CSM Bucureşti

”Cea mai bună jucătoare a Final Four-ului EHF European League 2022-2023, cu 11 goluri din 12 aruncări în finala câştigată de echipa sa. Cea mai bună extremă stânga desemnată de EHF în sezonul precedent şi cea mai bună de la CE 2022, la care a luat argintul cu Danemarca. 

Un început foarte bun de Liga Campionilor, cu 33 de goluri în 6 meciuri. Acestea sunt doar câteva dintre performanţele Emmei Friis, jucătoarea de 24 de ani care se va alătura la vară lotului CSM Bucureşti. Te aşteptăm cu braţele deschise, Emma!”, a transmis echipa campioană.

Handbalista de 1,62 metri înălţime a declarat după semnarea contractului că abia aşteaptă să se alăture echipei campioană a României.

”Abia aștept să mă alătur clubului CSM București din sezonul viitor. Este un club cu ambiţii mari și care joacă la nivel înalt atât în campionatul intern, cât și în Liga Campionilor, așa că sunt foarte motivată să fac parte din acest proiect”, a declarat Emma Friis.

Afla mai multe despre: csm bucurestiemma friis 

viewscnt
Articole similare