Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost titular la FCSB, dar Gigi Becali s-a săturat: "Trebuia să o termin cu el când am avut ocazia". În schimb, finanţatorul i-a prelungit contractul

A fost titular la FCSB, dar Gigi Becali s-a săturat: "Trebuia să o termin cu el când am avut ocazia". În schimb, finanţatorul i-a prelungit contractul

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut un discurs dur la adresa unuia dintre titularii meciului cu FCU Craiova 1948. Afaceristul a transmis că acum regretă faptul că i-a prelungit contractul, iar viitorul jucătorului este din nou incert.

Gigi Becali pare că vrea să-i încheie aventura unui fotbalist la FCSB: "Ce vreţi să îi mai fac eu?"

Vali Creţu a trecut de la extaz la agonie, după un singur meci. Fundaşul dreapta (34) a fost introdus titular cu FCU Craiova 1948, scor 2-1, dar eliminarea a cântărit din nou decisiv, în viziunea omului care controlează clubul bucureştean. 

Gigi Becali l-a ironizat pe Vali Creţu într-o primă intervenţie, apoi a continuat. Finanţatorul şi-a amintit că i-a prelungit contractul, dar a avut resentimente faţă de decizia luată, iar acum a transmis un aspect îngrijorător pentru apărătorul experimentat. 

"Ce vreţi să îi mai fac eu lui Creţu acum? Trebuia să o termin cu el când am avut ocazia, dar am zis hai să îi prelungesc contractul că îmi tot spuneau ăştia de el că o să facă şi o să dreagă.

Creţu nu trebuia să mai intre după pauză. Simţeam că o să ne lase în 10 oameni, dar m-am luat după ei şi l-am lăsat în echipă. Bine că nu i-a rupt piciorul lui Bahassa.

Ne-a lăsat în 10 şi poate ne şi egalau ăia ai lui Mititelu. Ce a zis Varga? Are dreptate! În play-off se va da bătălia finală, iar acum după câte vad eu nu vor mai fi în play-off acelaşi echipe din campionatul trecut.

Şi vad că pe lângă CFR se ţine de noi şi Rapidul. Oricum, în play-off punctele se vor înjumătăţi, iar Varga are dreptate. Acolo vom da bătălia finală. În play-off o să înceapă alt campionat”, a spus Gigi Becali", potrivit ProSport.

Vali Creţu îl impresionase pe MM Stoica în startul sezonului la FCSB

Vali Creţu avea un contract valabil până în iarnă, iar în acest sezon a avut parte şi de momentele sale de bucurie. Numele i-a fost scandat de între stadionul, iar după acel moment MM Stoica a vorbit despre fotbalist. 

"Creţu, care după meciul cu Craiova, unde a jucat senzaţional, acum (n.r. - cu Hermannstadt, scor 2-2) a fost cel mai bun jucător de pe teren. Finalul meciului l-a surprins sprintând cu crampe. Numai Creţu poate face aşa ceva. 

Creţu a demonstrat acum că ideea de prelungire a fost excelentă şi sper să se prelungească. Nu numai mingea aia scoasă de pe linia porţii, dar a dat două centrări excelente", spunea conducătorul de la FCSB, MM Stoica, în septembrie, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalivalentin cretu fcsbvalentin cretufcsb fcu craiova 

viewscnt
Articole similare