Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fuchse Berlin - Dinamo, marţi, ora 21:45, pe Orange Sport 1. Xavi Pascual e îngrijorat: ”Fuchse e una dintre cel mai bune echipe din lume”

Fuchse Berlin - Dinamo, marţi, ora 21:45, pe Orange Sport 1. Xavi Pascual e îngrijorat: ”Fuchse e una dintre cel mai bune echipe din lume”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, joacă marţi, 14 noiembrie, de la ora 21:45, împotriva nemţilor de la Fuchse Berlin (Germania), în deplasare, într-o partidă din etapa a 3-a a Grupei G din European League.

După primele două etape, Dinamo şi Fuchse Berlin au maximum de puncte, într-o grupă cu francezii de la Chambery Savoie şi bosniacii de la Izvidac.

  • Fuchse Berlin - Dinamo va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1.

Xavi Pascual, ”în gardă” înainte meciului tur cu Fuchse

Antrenorul celor de la Dinamo, Xavi Pascual, preconizează un meci infernal în Germania, contra celor de la Fuchse Berlin, pe care care o consideră una dintre cele mai puternice formaţii din European League.

Fuchse Berlin este lider în Bundesliga, peste formaţii precum Magdeburg, Flensburg, Kiel sau Rhein-Neckar.

De asemenea, în aceste zile, Fuchse Berlin a evoluat în ”Super Globe”, un fel de ”Campionat Mondial al Cluburilor” la handbal masculin. 

  • Fuchse a participat pe baza unui ”wild-card”, fiind câştigătoarea European League de sezonul trecut.

Nemţii de la Fuchse au pierdut finala ”Super Globe”, împotriva conaţionalilor de la Magdeburg, scor 32-34, în prelungiri, după ce primele 60 de minute au afişat un scor egal, 29-29.

  • Echipele participante în Super Globe: Al-Noor (Arabia Saudită), Al-Khaleej (Arabia Saudită), SC Magdeburg (Germania), Kielce (Polonia), Al Ahly (Egipt), Al-Najma (Bahrain), Al-Kuweit (Kuweit), San Francisco CalHeat (USA), San Fernando HB (Argentina), University of Queensland (Australia), Barcelona (Spania) şi Fuchse Berlin (Germania).

Eu cred că va fi un meci greu şi pentru noi, şi pentru ei. Cred că vom avea în faţă una dintre cele mai bune echipe din lume.

E lider în Bundesliga, a jucat finala Super Globe, şi cred că e important pentru noi să ştim unde unde ne aflăm în acest moment. Echipa e pregătită, dar e un meci greu. Nu e uşor să joci în Germania.

Mentalitatea noastră este aceea de câştiga toate meciurile, indiferent de adversar. Nu ştiu, nu mă gândesc la consecinţele unei victorii. Pentru noi, victorie înseamnă cu punem două puncte în grupă. Sunt puncte care contează pentru calificare.

Cred că suntem echipe diferite. Dacă avem jucători accidentaţi, jucăm cu alţii. Nu mă interesează asta. Cel mai important pentru mine este să gândesc ce putem face noi, nu putem controla ce face Berlinul.

Încercăm să ajustăm puţin apărarea noastră, pentru că ei au jucători incredibil. Nu e uşor. Jucăm împotriva lui Lindberg, Gidsel, Marsenic, Andersson, foarte puternici. Dacă Dinamo poate juca împotriva acestora, înseamnă că este pe un drum bun.

Obiectivul nostru este acela de a câştiga la Berlin. Nu avem mai mult. Evident că toată lumea se gândeşte că se poate câştiga competiţia, că putem juca în Final Four, dar trebuie să fim puţin realişti. Sunt echipe foarte puternice în competiţia noastră. Berlin a câştigat trofeul sezonul trecut, a jucat finala la Super Globe. Eu cred că Berlinul e un adversar puternic.

Apoi, Sporting a câştigat la Porto, în acest weekend. E un adversar important. Nantes este pe locul 4, după PSG, Montpellier şi Toulouse. În această competiţie, nu echipe slabe. Dar nici noi nu suntem uşori pentru celelalte echipe”, a declarat Xavier Pascual, înaintea meciului cu Fuchse.

 

Afla mai multe despre: xavier pascualfuchse berlindinamo 

viewscnt
Articole similare