Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pierdere importantă pentru CFR Cluj la startul play-off-ului: "O să stea"

ULTIMA ORĂ | Pierdere importantă pentru CFR Cluj la startul play-off-ului: "O să stea"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a suferit o pierdere importantă înaintea startului play-off-ului din Superligă, în care echipa ardeleană aleargă după liderul FCSB şi după echipa de pe locul doi, Rapid. Cristi Balaj, preşedintele clubului, a făcut anunţul despre pierderea clujenilor.

Este vorba despre accidentarea lui Arlind Ajeti (30 de ani), care s-a "rupt" şi urmează o perioadă de pauză pentru el. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai CFR-ului, Ajeti va lipsi din echipa de start a clujenilor la începutul play-off-ului din Superligă.

CFR Cluj, fără un jucător important în startul play-off-ului: Arlind Ajeti s-a accidentat!

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a dezvăluit, luni, că Arlind Ajeti s-a accidentat şi va fi indisponibil pentru o perioadă de timp. Omul din conducerea echipei din Gruia a dezvăluit şi perioada în care va lipsi Ajeti, 3 săptămâni, iar Balaj a subliniat importanţa albanezului în echipă.

Arlind Ajeti a suferit o leziune musculară. “Ajeti are o leziune musculară şi rămâne de văzut. Data trecută când a avut accidentarea a fost la fel, înaintea convocării le echipa naţională. O să stea cam trei săptămâni. E un jucător bun. E la o echipă naţională, Albania, care ştim foarte bine cum s-a calificat, fără emoţii”, a dezvăluit Cristi Balaj, conform Fanatik.

Arlind Ajeti a jucat 24 de meciuri (2108 minute) în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat de trei ori.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Arlind Ajeti în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujarlind ajetiaccidentaresuperliga 

viewscnt
Articole similare