Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT! Clubul din Superligă a anunţat despărţirea de antrenor în miez de noapte: ”Mulţumim!”

OUT! Clubul din Superligă a anunţat despărţirea de antrenor în miez de noapte: ”Mulţumim!”

Superliga

Comentarii

Florin Pârvu nu mai este antrenorul Petrolului. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a grupării prahovene.

”Ca urmare a unei decizii luate de comun acord, colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul principal Florin Pîrvu a ajuns, astăzi, la final, la aproape un an şi o lună distanţă de la momentul în care tehnicianul prelua conducerea echipei noastre.

Cu Florin Pîrvu pe bancă, cel care a dus mai departe munca unui alt petrolist, Nicolae Constantin, Petrolul a terminat stagiunea precedentă pe locul 8, iar în actuala ediţie de campionat a avut un parcurs care a dat speranţe justificate pentru o calificare în play-off, cu victorii obţinute în faţa  Rapidului, chiar în Giuleşti, contra campioanei en-titre, Farul Constanţa, sau, în Bănie, împotriva Universităţii Craiova.

În total, Florin Pîrvu i-a condus pe „lupi” în 48 de partide oficiale (45 în Superliga şi 3 în Cupa României), bilanţul său fiind de 16 victorii, 16 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Componenţa viitorului staff tehnic al echipei noastre va fi comunicată în perioada următoare, imediat ce aceasta va fi definitivată.

 Mulţumim, Florin Pîrvu! Mult succes mai departe!”, se arată în comunicatul postat de Petrolul Ploieşti.

Petrolul este pe locul 10 în Superligă în acest moment. ”Lupii” vor intra în play-out cu 18 puncte, patru mai multe decât FC Voluntari, echipă ce ocupă primul loc retrogradabil.

Afla mai multe despre: petrolul ploieştiflorin pârvu 

viewscnt
Articole similare