Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şucu nu uită şi nu iartă. Săgeţi către Becali după ce Rapid a distrus-o pe FCSB: "Aroganţa e boală grea"

Şucu nu uită şi nu iartă. Săgeţi către Becali după ce Rapid a distrus-o pe FCSB: "Aroganţa e boală grea"

Superliga

Comentarii

Rapid a spulberat-o pe FCSB, scor 4-0, într-un meci din etapa cu numărul 30 din Superligă.

Dan Şucu, finanţatorul Rapidului, a tras concluziile la finalul derby-ului. Omul cu banii din Giuleşti i-a înţepat pe rivali, însă a declarat că echipa sa a întâlnit un adversar foarte bun, în ciuda diferenţei mare de scor.

Dan Şucu: ”Nu ştiu de ce îmi trebuie tensiunea 20 la 60 de ani”

Întrebat de reporteri dacă se felicită pentru faptul că a ales să investească la Rapid, Dan Şucu a evitat să dea un răspuns concret şi a dezvăluit că jucătorii săi vor intra în posesia unei prime de joc, graţie acestui succes de răsunet.

”Cea mai frumoasă seară, dar aş vrea să scot în evidenţă că, în ciuda scorului, echipa adversă este foarte bună, însă aroganţa este boală grea. Sper din toata inima să nu ne comportăm arogant la Rapid. 

50.000 de oameni pe stadion, toată lumea fericită, o echipă puternică care învinge cu 4-0... (n.r. S-au relansat şansele?) Ar trebui să întrebaţi specialiştii. Mai frumos decât în seara asta nu poate fi.

(n.r. Vă felicitaţi că aţi investit la Rapid?) Ce să spun... Iarăşi mi-au luat băieţii banii, au luat primele, Doamne ajută să ia în continuare! Nu ştiu de ce îmi trebuia mie la 60 de ani bătaia asta de inimă şi tensiune 20....”, a spus Dan Şucu după Rapid 4-0 FCSB.

Rapid 4-0 FCSB

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic.

Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne lider,cu 64 de puncte.

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada (Djokovic 72), Hasani (Burmaz 84), Oaidă – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 77), A. Rrahmani, Papeau (Petrila 77). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (Alhassan 72), Lixandru (Luis Phelipe 63) - Oct. Popescu (Pandele 63), Al. Băluţă (Miculescu 63), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: superligarapidfcsbdan şucugigi becali 

viewscnt
Articole similare