Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Până învaţă română, îl dă afară". Antrenorul din Superliga care a evitat demiterea, înainte de play-off | EXCLUSIV

"Până învaţă română, îl dă afară". Antrenorul din Superliga care a evitat demiterea, înainte de play-off | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în derby-ul oraşului, împotriva celor de la FC U Craiova 1948, într-un meci al ultimei etape din sezonul regulat al Superligii.

Ivaylo Petev, antrenorul celor de la Universitatea Craiova era în pericol, înainte de derby-ul oraşului Craiova. Tehnicianul bulgar instalat pe banca grupării lui Mihai Rotaru, la mijlocul acestui sezon, îşi putea pierde locul pe bancă, dacă echipa sa nu ar fi obţinut un rezultat pozitiv, cu FC U Craiova 1948.

După ce au ascultat declaraţiile antrenorului oaspeţilor, invitaţii din studioul Orange Sport, MM Stoica şi Constantin Zotta, au vorbit despre situaţia lui Petev, pe cât şi semnificaţia unui cuvânt pe care bulgarul l-a folosit în mai multe rânduri, la interviuri.

Constantin Zotta: "Dacă pierdea în seara asta era ultimul meci"

"Totuşi, trebuie să îmi explice, cum se zice hâţ în bulgară, că e a doua oară când aud că au jucat hâţ, nu ştiu ce e hâţ." a spus MM Stoica, la emisiunea Sport Center.

"Oricum, până învaţă română, îl dă afară, dacă pierdea în seara asta era ultimul meci.", a spus Constantin Zotta, la emisiunea Sport Center.

Cât despre forma recentă arătată de echipa calificată în play-off, sub comanda lui Ivaylo Petev, a fost evidenţiat faptul că Universitatea Craiova are o serie de şapte etape consecutive fără înfrângere.

(n.r. Despre ultimele şapte etape) "Au avut rezultate de egalitate, multe", a mai spus Zotta.

Universitatea Craiova va evolua în play-off-ul din Superliga, în acest sezon, formaţia antrenată de Ivaylo Petev şi-a asigurat poziţia a patra, la startul play-off-ului, iar prima partidă de la înjumătăţirea punctelor din clasament o va disputa la Cluj, împotriva celor de la CFR Cluj, echipă care începe play-off-ul pe locul trei.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafc u craiova 1948superligaivaylo petevmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare