Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica recunoaşte că FCSB este complexată de o rivală din Superligă: ”Da!” | EXCLUSIV

Mihai Stoica recunoaşte că FCSB este complexată de o rivală din Superligă: ”Da!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid a reintrat cu şanse reale în lupta pentru titlu după victoria categorică înregistrată împotriva FCSB-ului, scor 4-0. Deşi în prima repriză liderul a dat semne de viaţă, trupa lui Charalambous a fost surclasată în actul secund, Rapid reuşind să puncteze de trei ori în partea a doua a meciului.

Rapid, ”naşul” FCSB-ului?! Seria negativă a roş-albaştrilor i-a dat de gândit lui MM Stoica

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a recunoscut că echipa sa a suferit în ultimii ani în partidele cu rivala din Giuleşti.

Cu toate aestea, preşedintele CA al FCSB este de părere că lucrurile se pot schimba şi a amintit faptul că Universitatea Craiova şi CFR Cluj au înregistrat, la rândul lor, serii negative împotriva roş-albaştrior în ultimul timp.

"Da, se poate spune că (n.r. - FCSB) dezvoltă un complex (n.r. - Rapid), l-a dezvoltat, sunt ultimele patru meciuri pierdute, iar de la revenirea Rapidului (n.r.- promovarea din 2021), de la new Rapid, avem două victorii şi şase înfrângeri din opt meciuri, dar toate au un sfârşit. Asta ştiu, nu că sper. Ştiu!

Nu ştiu dacă se va întâmpla acum, dar toate au un sfârşit, aşa cum a avut un sfârşit complexul nostru cu CFR, că acum are CFR complex cu noi. Şi complexul Craiovei cu noi... Acum doi ani ne-a bătut pe Arena Naţională”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB nu îşi doreşte să joace cu titlul pe masă în ultima etapă: ”Normal că n-aş semna”

În ultima etapă din play-off, Rapid va primi vizita FCSB-ului, într-un derby care s-ar putea disputa cu titlul pe masă. Mihai Stoica a recunoscut că nu şi-ar dori să se ajungă la acest posibil scenariu, dorind ca echipa sa să tranşeze soarta campionatului până atunci.

”Nu, normal că n-aş semna pentru Rapid - FCSB cu titlul pe masă în ultima etapă. Avem patru puncte şi un pic avans. Aş semna pentru meciul cu CFR, din penultima etapă, dacă batem să ieşim campioni, asta aş semna. S-ar putea să fim campioni mai devreme.

N-am zis că suntem campioni, putem pierde şi cu CFR, şi cu Rapid şi să nu fii campion", a adăugat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbrapidmihai stoica 

viewscnt
Articole similare