Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea lui MM Stoica, după ce Gigi Becali s-a gândit să-l treacă pe banca de rezerve pe Ştefan Târnovanu: "Nu se vede bine"

Părerea lui MM Stoica, după ce Gigi Becali s-a gândit să-l treacă pe banca de rezerve pe Ştefan Târnovanu: "Nu se vede bine"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a reproşat lui Ştefan Târnovanu felul în care a apărat în Rapid - FCSB 4-0, iar MM Stoica şi-a spus părerea despre statutul fotbalistului în echipă.

După ce Târnovanu a încasat patru goluri cu Rapid, MM Stoica a intervenit

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat. Paul Iacob, cu o dublă Rrahmani şi Krasniqi au marcat pentru meciul în care gazdele au dominat şi în urma căruia giuleştenii au restrâns diferenţa faţă de lider la doar patru puncte, la intrarea în play-off. 

De această dată, inclusiv Ştefan Târnovanu, cel care părea că nu are probleme în privinţa postului de titular, a fost criticat de Gigi Becali

Finanţatorul FCSB chiar s-a gândit să-l introducă pe Andrei Vlad, însă preşedintele Consiliului de Administraţie, MM Stoica, şi-a spus părerea. 

"Nu se vede bine la el. Vrea să iasă, se răzgândeşte, iar pe retragere portarii de obicei primesc... E clar că nu se vede bine cum interpretează faza. Ca să iasă e complicat, iar în momentul când din partea dreaptă se execută cu dreptul mingea fuge de portar, nu vine spre portar. Dacă ieşea decis, putea ajunge la minge, dar nu cred că i se poate imputa golul. 

(n.r. - trecerea pe bancă la care se gândeşte Gigi Becali) Asta e o discuţie pe care trebuie s-o purtăm cu antrenorul de portari, că s-a mai discutat înainte despre asta şi când era Vlad. 

Nu cred (n.r. - că ar trebui scos Târnovanu din poartă). În penultima deplasare, la Cluj, a apărat penalty şi în rest n-au fost probleme foarte mari. Eu zic că nu e... Pe conştiinţă are Ederson azi la cum a ieşit (n.r. - în Liverpool - Manchester City). Niciodată nu e gol de portar la Târnovanu, să fim serioşi", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Ştefan Târnovanu, printre vinovaţii găsiţi de Gigi Becali pentru Rapid - FCSB 4-0

"Este o umilinţă. E batjocură, nu umilinţă. Ce poţi să simţi dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11. Nu mai spun şi Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră în poartă. La primul gol, ieşi mă şi prinde mingea! Aştepţi să îţi dea gol?

Şi primul gol şi ăla pe colţul scurt, ieşi, bă! Mingea e la el, uită-te! Du-te, bă, şi prinde mingea! Ce faci? Mingea e la el. Nu că total neinspirat, e fricos. E mingea lui!

Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greşeala acolo a lui Târnovanu, care a luat gol. Să vedem ce zice şi staff-ul, eu l-aş băga pe Vlad să apere. Ăsta e gol? Măi, ăsta e gol? Mă, ăsta-i gol?", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport

Afla mai multe despre: stefan tarnovanustefan tarnovanu rapid fcsbrapid fcsbgigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare