Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drăguşin, fără greşeală în Aston Villa 0-4 Tottenham! Cu românul în defensivă, londonezii au scăpat fără gol pentru prima dată în 2024

VIDEO | Drăguşin, fără greşeală în Aston Villa 0-4 Tottenham!  Cu românul în defensivă, londonezii au scăpat fără gol pentru prima dată în 2024

Premier League

Comentarii

Tottenham a spulberat-o pe Aston Villa chiar la ea acasă, scor 4-0, iar londonezii s-au apropiat la ddoar două puncte de ultimul loc de Champions League, ocupat chiar de adversara directă de astăzi.

Prima repriză a fost echilibrată, iar la vestiare s-a intrat cu scor alb, 0-0. În partea a doua, trupa lui Ange Postecoglou s-a dezlănţuit, iar Tottenham nu i-a dat nicio şansă fostei câştigătoare de Liga Campionilor.

Drăguşin a avut un meci încărcat: a fost lovit într-o zonă sensibilă, a păstrat poarta intactă şi a primit un galben!

În minutul 49, la scorul de 0-0, Micky van de Ven a părăsit accidentat terenul, iar Radu Drăguşin a fost cel care l-a înlocuit în defensiva londoneză. La doar un minut după ce Drăguşin a intrat pe gazon, Tottenham a deschis scorul prin James Maddison. 

Tottenham a mai lovit o dată în minutul 53 prin Brennan Johnson. Gazdele din Birmingham şi-au pierdut cumpătul, iar McGinn a fost eliminat în minutul 65. Tottenham a mai înscris de două ori în prelungiri, prin Son Heung-Min şi Timo Werner.

În minutul 61, Drăguşin a fost averizat cu cartonaşul galben, deoarece nu a păstrat distanţa corespunzătoare în momentul în care Villa a executat o lovitură liberă.  Cu un sfert de oră înainte de final, românul a fost lovit într-un punct sensibil de o minge centrată de Matty Cash, însă şi a revenit repede.

A fost primul ”clean-sheet” pentru Tottenham în acest an şi partida în care Drăguşin a bifat cele mai multe minute (n.r.- 40) de la venirea sa în Anglia.

  • VIDEO

Afla mai multe despre: radu drăguşinpremier leaguetottenhamaston villa 

viewscnt
Articole similare