Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A răpus-o pe FCSB, iar acum şi-a dezvăluit marele secret: "Acesta e norocul meu"

A răpus-o pe FCSB, iar acum şi-a dezvăluit marele secret: "Acesta e norocul meu"

Rapid

Comentarii

Rapid a surclasat-o pe FCSB cu scorul de 4-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 30-a a Superligii, ultima a sezonului regulat.

"A fost un derby frumos, cu un public numeros, 40.000 de fani nu sunt puţini. Le mulţumesc suporterilor noştri pentru susţinere, a fost plăcut să sărbătorim împreună. Am jucat foarte bine, toţi am dat 100%, aşa cum facem de fiecare dată. Am meritat să câştigăm şi am mai ratat numeroase ocazii.

Sunt nişte sentimente senzaţionale atunci când marchezi. Mă bucur şi pentru Krasniqi că a marcat. Noi ne cunoaştem foarte bine pentru că am jucat mult timp împreună la Ballkani.

Eu sunt foarte bine acum fizic, voi trage de mine ca să continui la acelaşi nivel până la finalul sezonului. Norocul este familia mea. Tatăl meu a fost şi el fotbalist şi talentul îl moştenesc de la el. Mă antrenez mult şi împreună cu el.

Bineînţeles că luptăm la titlu, suntem într-o formă foarte bună, arătăm un fotbal bun. Ne vom lupta pentru titlu până la final", a spus Rrahmani, autorul a două goluri în partida de pe Arena Naţională.

Rapid - FCSB 4-0

Rapid Bucureşti a învins-o, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, pe FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalty la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţegan nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasa laterală, din lovitura liberă executată de Papeau.

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de offside. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0.

Cu această reuşită, Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte. După înjumătăţirea punctelor, în play-off, Rapid va avea 28 de puncte, iar FCSB va fi lider cu 32 de puncte.

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada (Djokovic 72), Hasani (Burmaz 84), Oaidă – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 77), A. Rrahmani, Papeau (Petrila 77). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (Alhassan 72), Lixandru (Luis Phelipe 63) - Oct. Popescu (Pandele 63), Al. Băluţă (Miculescu 63), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare