You are here:

Pariul lui Camavinga cu Ancelotti. Ce va face antrenorul italian dacă jucătorul francez va înscrie pentru Real Madrid

Pariul lui Camavinga cu Ancelotti. Ce va face antrenorul italian dacă jucătorul francez va înscrie pentru Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

După ce nu a mai marcat de doi ani, Eduardo Camavinga a declarat pentru Telefoot că a ajuns la un acord cu antrenorul său, Carlo Ancelotti.

Francezul nu a mai marcat de mai bine de doi ani, când a înscris într-un meci din La Liga, împotriva lui Real Sociedad, în martie 2022.

"Sunt la 0 goluri, aşa că e clar că trebuie să înscriu unul", a recunoscut el pentru Téléfoot. "Dar eu nu sunt unul dintre acei oameni care cred că statisticile sunt totul în fotbal. Trebuie să te uiţi la joc înainte de statistici. Doar pentru că ai marcat un gol sau ai dat o pasă de gol nu înseamnă că ai fost cel mai bun jucător din meci. Cel mai important lucru este să fii decisiv, poţi salva un gol, poţi face o intrare şi poţi câştiga meciul după aceea".

Însă tânărul a ajuns la un acord cu antrenorul său de la Real Madrid, Carlo Ancelotti. "Mi-a spus că nu am marcat. L-am întrebat dacă va dansa cu mine dacă voi marca. El a spus că da Aşa că la următorul gol, va dansa cu mine. Nu ştiu când, dar va dansa".

După ce a fost folosit în mod regulat ca fundaş stânga în sezonul trecut la Madrid, Eduardo Camavinga este acum mai mult  la mijlocul terenului în acest sezon.

Afla mai multe despre: real madridla ligacamavinacarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare