Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem naşii lor!” Bocciu a înţepat galeria FCSB-ului după derby: ”Nu i-am auzit deloc”

”Suntem naşii lor!” Bocciu a înţepat galeria FCSB-ului după derby: ”Nu i-am auzit deloc”

Superliga

Comentarii

Rapid a făcut instrucţie cu FCSB, scor 4-0, în ultima etapă a sezonului regular din Superligă. Giuleştenii au reintrat cu şanse reale în lupta pentru titlu, iar trupa lui Cristiano Bergodi are un moral excelent înaintea primei etape din play-off, în care va primi vizita Farului.

Liviu Ungurean, alias Bocciu, liderul Peluzei Nord Rapid, i-a ironizat pe rivalii de la FCSB şi a declarat că nu i-a auzit deloc pe cei peste 8.000 de susţinători ai roş-albaştrilor, prezenţi aseară pe Arena Naţională.

Bocciu exultă după ce Rapid a umilit-o pe FCSB: ”Nu am dormit deloc”

„Nu am dormit deloc, savurez în continuare victoria minunată pe care băieţii noştri ne-au oferit-o. Visăm şi sperăm să învingem orice adversar, drept dovadă aseară ne-am bucurat cu toţii şi ne bucurăm în continuare pentru că este o victorie minunată.

Luăm fiecare meci în parte, vrem să ne bucurăm de fiecare meci în parte, să tragem linie şi să vedem cine va fi campioana României. Publicul a fost minunat, să joci pe o Arenă arhiplină este o satisfacţie, acolo vezi că tot ce am clădit în ultimii ani se adevereşte.

Cum spuneam acum câţiva ani de zile când eram în ligile inferioare, galeria Rapidului a înviat fotbalul românesc. Nu i-am auzit deloc aseară, am văzut doar o pată neagră la Peluza Nord. Întotdeauna voi milita pentru sprijinul suporterilor, niciodată nu voi îngrădii drepturile suporterilor şi nu le voi confisca dragostea şi mersul la stadion.

Suntem naşii lor, sunt finii noştri cei de la FCSB. Trebuie să ne spună pe unde ne văd să trăiţi, naşu’! Luăm fiecare meci în parte, ne prezentăm la fiecare meci cu dorinţa de a câştiga”, a spus Liviu Ungurean la Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidbocciuliviu ungureanfcsbderby 

viewscnt
Articole similare