Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cele mai mari şanse la titlu?”. Luat la întrebări după Rapid - FCSB 4-0, Stoichiţă a reacţionat: ”Nu sunt matematician”

”Cele mai mari şanse la titlu?”. Luat la întrebări după Rapid - FCSB 4-0, Stoichiţă a reacţionat: ”Nu sunt matematician”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoichiţă (69 de ani) a tras şi el concluziile după ce a fost prezent pe Arena Naţională la derby-ul dintre Rapid şi FCSB.

Rapid a surclasat-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Golurile duelului de pe Arena Naţională au fost marcate de Paul Iacob (33), Albion Rrahmani (53, 82) şi Ermal Krasniqi (74).

Victoria Rapidului a făcut un bine pentru campionat. ”E mai atrăgător play-off-ul”

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mihai Stoichiţă, a fost şi el prezent la Arena Naţională pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii primeloe două clasate în duelul direct.

Oficialul de la Casa Fotbalului a subliniat că tot FCSB are prima şansă la titlu, dar nu le exclude nici pe Rapid, chiar şi CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

”E diferenţă mare. E un moment de entuziasm al celor de la Rapid. Îi stimulează această poziţie. Nu s-au aflat de multă vreme aici. Foarte multe greşeli în zona centrală de la FCSB. Acolo au fost acţiunile care au destabilizat tot. Viteza atacanţilor rapidişti a contat. În atac, nu ştiu dacă a avut o ocazie FCSB.

(n.r. Rezultatul) Nu schimbă datele. E mai atrăgător play-off-ul. Toată lumea speră. Nu ştiu dacă au fost goluri senzaţionale. Au fost frumoase. Au cele mai mari şanse la titlu cei de la FCSB la titlu. Ce, n-ai mai văzut chestii de genul ăsta? Să piardă un meci?

Ce credeţi, CFR Cluj a renunţat să ajungă acolo sus? Şi Universitatea Craiova vrea. Nu ştiu câte şanse sunt acum. Nu sunt matematician. Toată lumea speră atâta timp cât au şanse!”, a declarat Stoichiţă, după meci.

Un alt spectator de gală la derby-ul de pe Arena Naţională a fost şi legendarul antrenor român Mircea Lucescu.

În urma acestui rezultat, Rapid a revenit pe locul secund, cu 55 de puncte înainte de înjumătăţire. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligamihai stoichitarapidarena nationala 

viewscnt
Articole similare