Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a închis uşa pentru anumiţi jucători?”. Mihai Stoichiţă ştie ce şanse mai au Maxim, Mitriţă şi Ivan să ajungă la naţionala României | EXCLUSIV

”S-a închis uşa pentru anumiţi jucători?”. Mihai Stoichiţă ştie ce şanse mai au Maxim, Mitriţă şi Ivan să ajungă la naţionala României | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat la Euro 2024 după victoria senzaţională împotriva Israelului, scor 2-1.

”S-a închis uşa pentru Mitriţă, Ivan şi Maxim?”. Răspunsul sincer dat de Mihai Stoichiţă

Pe lista celor care nu au o relaţie prea bună cu Edi Iordănescu se numără Alexandru Mitriţă, Andrei Ivan sau Alexandru Maxim, fotbalişti care nu au fost convocaţi la ultimele acţiuni ale României.

Atitudinea celor 3 jucători l-a deranjat pe selecţionerul Edi Iordănescu în startul mandatului pe banca naţionalei, iar Maxim, Mitriţă şi Ivan nu au fost convocaţi în preliminariile EURO 2024.

Mihai Stoichiţă, director tehnic FRF, a abordat subiectul, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

”(s-a închis uşa pentru anumiţi jucători la naţională?) Nu cred că pentru că nu este ranchiunos, nu este să ţină suparare, în niciun caz. 

E un tip obiectiv, un tip care nu are parti-pris-uri, care alege cu creierul şi cu inima e foare important. Edi e un tip care ştie să fie şi tăios, poate să fie şi bun prieten”, a mărturisit Mihai Stoichiţă.

Întrebat dacă Ivan, Mitriţă sau Maxim mai au şanse să reintre în circuitul tricolorilor, Stoichiţă a răspuns sincer: ”De ce nu, cred că da. Depinde de ei. Nu este ranchiunos, nu are nimic cu nimeni, Edi ţine doar cu fotbalul şi cu rezultatele fotbalului. Socotelile ţi-am zis cum se fac, cum te prezinţi”. 

Elevii lui Edi Iordănescu au fost repartizaţi în grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi una dintre Israel, Bosnia & Herţegovina, Ucraina şi Islanda (n.r. care se va stabili în urma barajului din martie).

Edi Iordănescu, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

”E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situaţia multor jucători, atât de la naţionala noastră, cât şi de la adversare.

Va conta mult cât şi cum vor juca băieţii noştri până la toamnă, dar şi fotbaliştii rivalelor noastre din grupă. Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o şansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026”, a declarat Edi, selecţionerul României. 

Fotbaliştii din Superliga pe care Mihai Stoichiţă i-a pus la zid: "I-am văzut. Nu vreau să fiu nepoliticos, dar nu se ridică la nivelul pentru grupele europene" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: edi iordănescunaţionala românieiivanmitriţă 

viewscnt
Articole similare