Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii din Superliga pe care Mihai Stoichiţă i-a pus la zid: "I-am văzut. Nu vreau să fiu nepoliticos, dar nu se ridică la nivelul pentru grupele europene" | EXCLUSIV

Fotbaliştii din Superliga pe care Mihai Stoichiţă i-a pus la zid: "I-am văzut. Nu vreau să fiu nepoliticos, dar nu se ridică la nivelul pentru grupele europene" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, n-a privit cu ochi buni ultima statistică din Superliga.

Dezamăgirea lui Mihai Stoichiţă când a privit spre Superliga: "Nu vreau să fiu nepoliticos cu aceşti fotbalişti"

222 de jucători străini au fost folosiţi în actualul sezon al Superligii, un record pentru campionat, iar Mihai Stoichiţă a vorbit despre cifra pe care FRF încearcă să o combată prin regula 5+6, din următoarea stagiune. 

Stoichiţă a avut şi un verdict despre mai mulţi străini pe care i-a văzut la cluburile din România. 

"Sunt foarte mulţi străini, care din păcate... M-am dus şi am văzut şi eu. Nu vreau să fiu nepoliticos, dar nu se ridică la un nivel care să ne dea speranţe pentru cupe europene, să ajungem în grupele cupelor europene. 

Păi, bai, când eşti străin şi te duci la o echipă cum sunt s-a dus Adi Ilie la Valencia, Galata... Păi, acolo trebuia să fie star şi a fost. Popescu, căpitan la Barca. Păi, aici e vreunul de talia lor? 

La noi, străinii pe care i-am reţinut de-a lungul istoriei recente, Demollari, Adailton, Wesley, Teixeira îţi rămân în minte, Kapetanos...", a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Orange Sport

Mihai Stoichiţă, despre lupta pentru titlul Superligii: "Îmi place ce a declarat Mutu"

După 24 de etape, FCSB este liderul Superligii, cu 51 de puncte, iar CFR Cluj şi Rapid urmează pe podium, cu 42 de puncte. Universitatea Craiova este pe patru, cu 37 de puncte, la egalitate cu a cincea clasată, Farul. Sepsi este ultima echipă clasată pe loc de play-off, cu 33 de puncte. 

"Atunci când era CFR pe primul loc spuneam de ei că au prima şansă. Acum prima şansă o are FCSB. Nu contează că se înjumătăţesc, tot sunt nişte puncte care reprezintă o distanţă. 

Acum FCSB pare că s-a desprins în lupta asta în campionat, dar îmi place că Mutu a declarat că vrea campionatul, că nu renunţă, iar asta e foarte bine. Îi ştiu ambiţiile, anturajul care este acolo, patronul. 

Au şi posibilităţi, au şi echipă, să îi vedem", a mai spus Mihai Stoichiţă, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitamihai stoichita superligastraini superliga 

viewscnt
Articole similare