Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, după ce a văzut Rapid - FCSB 4-0: ”Rezultatul nu reprezintă diferenţa de valoare dintre ele”. Remarcatul său: ”Extraordinar” | VIDEO

Mircea Lucescu, după ce a văzut Rapid - FCSB 4-0: ”Rezultatul nu reprezintă diferenţa de valoare dintre ele”. Remarcatul său: ”Extraordinar” | VIDEO

Rapid

Comentarii

Reputatul antrenor român, Mircea Lucescu (78 de ani), a tras concluziile după meciul dintre Rapid şi FCSB, disputat pe Arena Naţională.

Rapid a surclasat-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Golurile duelului de pe Arena Naţională au fost marcate de Paul Iacob (33), Albion Rrahmani (53, 82) şi Ermal Krasniqi (74).

Convingerea lui Mircea Lucescu după ce a văzut Rapid - FCSB 4-0: ”Cel mai bun meci”

Legendarul Mircea Lucescu a fost şi el prezent la Arena Naţională pentru a-şi susţine fosta echipă, iar la finalul meciului a fost mulţumit de ceea ce a văzut. 

A avut şi un remarcat: pe Albion Rrahmani, atacantul kosovar care a marcat o ”dublă” împotriva marilor rivali de la FCSB.

”Nu a fost uşor, FCSB a jucat bine în prima repriză, a fost superioară în fazele de atac, pentru că a avut foarte multe cornere. Golul marcat de Rapid i-a obligat să iasă la atac şi au lăsat spaţii de care giuleştenii au profitat.

Rezultatul nu reprezintă diferenţa de valoare dintre cele două, dar spiritul Rapidului a ieşit în evidenţă. A făcut diferenţa disponibilitatea jucătorilor de a da tot. Cel mai bun meci făcut în sezonul ăsta. Cu atât mai interesante vor fi meciurile din play-off.

Fiecare meci are propria lui istorie, hai să-i lăsăm să se bucure, pe urmă FCSB va fi altă echipă. Este un meci de referinţă. Rapid şi-a dat seama cum trebuie jucat un meci împotriva celor de la FCSB, iar FCSB să gândească altfel meciurile cu Rapid. Rrahmani, extraordinar”, a declarat Lucescu, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid a revenit pe locul secund, cu 55 de puncte înainte de înjumătăţire. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidrapid fcsbsuperligamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare