Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător de la FCSB care e OUT după ”batjocura” cu Rapid. Gigi Becali a găsit vinovatul: ”Du-te, bă! E fricos”

Primul jucător de la FCSB care e OUT după ”batjocura” cu Rapid. Gigi Becali a găsit vinovatul: ”Du-te, bă! E fricos”

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, GIgi Becali (65 de ani), a tras concluziile după umilinţa suferită de echipa sa în derby-ul cu Rapid.

FCSB a fost zdrobită de Rapid, scor 0-4, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Golurile duelului de pe Arena Naţională au fost marcate de Paul Iacob (33), Albion Rrahmani (53, 82) şi Ermal Krasniqi (74).

Reacţia lui Gigi Becali: ”Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greşeala lui”

La finalul meciului, Gigi Becali a tunat şi a fulgerat. Patronul de la FCSB nu a mai suportat umilinţa la care a fost supusă echipa sa de către marea rivală şi a luat prima decizia.

Astfel, acesta este decis să îl scoată din poartă pe Ştefan Târnovanu, cel care a fost extrem de lăudat în ultimele sezoane şi era văzut chiar şi o soluţie pentru poarta naţionalei României la EURO 2024.

În locul său, buturile FCSB-ului ar urma să fie apărate de Andrei Vlad, chiar cel căruia Târnovanu îi luase faţa atunci când a devenit titular incontestabil la formaţia roş-albastră.

”Este o umilinţă. E batjocură, nu umilinţă. Ce poţi să simţi dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11. Nu mai spun şi Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră în poartă. La primul gol, ieşi mă şi prinde mingea! Aştepţi să îţi dea gol?

Şi primul gol şi ăla pe colţul scurt, ieşi, bă! Mingea e la el, uită-te! Du-te, bă, şi prinde mingea! Ce faci? Mingea e la el. Nu că total neinspirat, e fricos. E mingea lui!

Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greşeala acolo a lui Târnovanu, care a luat gol. Să vedem ce zice şi staff-ul, eu l-aş băga pe Vlad să apere. Ăsta e gol? Măi, ăsta e gol? Mă, ăsta-i gol?”, a declarat Gigi Becali

În urma acestui rezultat, Rapid a revenit pe locul secund în Superliga României chiar înainte de intrarea în play-off, cu 55 de puncte până la înjumătăţire. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalistefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare