Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, în al nouălea cer după victoria clară cu FCSB: „Cel mai bun meci!”

Cristiano Bergodi, în al nouălea cer după victoria clară cu FCSB: „Cel mai bun meci!”

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat clar derby-ul cu FCSB, scor 4-0, în Superliga României.

Reacţia lui Cristiano Bergodi după Rapid - FCSB 4-0

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Cristiano Bergodi a tras concluziile.

”Pentru a bate FCSB a trebuit să facem un meci aproape perfect. Cred că l-am făcut. A fost o victorie foarte frumoase, nu mă gândeam aşa de frumos. Jucam cu prima clasată şi era greu, dar am jucat un meci aproape perfect. 

Din punct de vedere tactic, cred că am jucat foarte bine. Pe Coman şi Olaru nu i-am lăsat niciodată singuri şi atunci nu le-am dat spaţiu. Aceşti doi jucători înseamnă mult pentru echipa lor. 

Au făcut un meci extraordinar, dar şi fundaşii. Cred că nu putem să vorbim de un singur compartiment, dar şi cine a intrat de pe bancă. Toţi au câştigat meciul. Avem jucători foarte buni, a trebuit să găsim un echilibru în ultimele două luni între faza ofensivă şi cea defensivă. Echipa e schimbată total. 

Echipa e bună, chiar spre foarte bună. Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Sunt a treia oară la Rapid, iar când e linişte trebuie să se întâmple ceva.

(n.r. Unde aţi plasa această victorie în cariera dumneavoastră?) E una dintre cele mai frumoase victorii. Ar fi cea de acum patru ani contra CFR-ului când eram la Craiova, apoi cea cu CFR de acum şi asta. Probabil e cel mai frumos meci, cred că îl plasez pe primul loc. 

Eu cred că anul acesta sau anul viitor trebuie să câştigăm un titlu. Este o echipă care merită şi poate. Vedem, cine ştie, dar eu vreau şi îmi doresc să câştig un titlu în cei doi ani în care mai am contract. Suntem pe drumul cel bun, e frumoasă o victorie contra unei echipe bune”, a spus Cristiano Bergodi. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapidfcsb 

viewscnt
Articole similare