Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Alexandru Băluţă, mesaj din Biblie, după ce Rapid a umilit-o pe FCSB

FOTO | Alexandru Băluţă, mesaj din Biblie, după ce Rapid a umilit-o pe FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Băluţă, mesaj în miez de noapte

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic.

Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau.

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0.

Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne lider,cu 64 de puncte.

Alex Băluţă a transmis un mesaj în miez de noapte după înfrângerea după cu FCSB. Mai exact, fotbalistul a postat un citat important din Biblie.

”Când Dumnezeu este în barca ta nu înseamnă că nu va fi furtună, înseamnă că barca ta nu se va scufunda”, este un citat din Biblie, folosit de Băluţă.

Echipele care au evoluat.

  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu – Hromada (Djokovic 72), Hasani (Burmaz 84), Oaidă – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 77), A. Rrahmani, Papeau (Petrila 77). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (Alhassan 72), Lixandru (Luis Phelipe 63) - Oct. Popescu (Pandele 63), Al. Băluţă (Miculescu 63), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Angelescu, replică pentru rivalii: ”Să bage şampania înapoi la rece. Unde-i valoarea acum, domnu' Becali?”

Afla mai multe despre: alexandru băluţărapidfcsb 

viewscnt
Articole similare