Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce pedeapsă s-a cerut pentru Marius Şumudică după derapajul de pe Arena Naţională: ”Îţi asumi amenda!” | EXCLUSIV

Ce pedeapsă s-a cerut pentru Marius Şumudică după derapajul de pe Arena Naţională: ”Îţi asumi amenda!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a fost prezent în loja Arenei Naţionale pentru a o urmări pe Rapid la treabă în derby-ul cu FCSB.

Fostul atacant din Giuleşti a urmărit partida alături de fostul lider al galeriei şi bunul său prieten, Gigi Corsicanu, şi a scandat alături de galerie împotriva rivalilor.

Şumudică, pus la punct după derapajul din Rapid - FCSB: ”Îşi dă la gioale singur”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a fost invitat în studioul Orange Sport şi a condamnat ieşirea lui Marius Şumudică.

Vochin a dezvăluit că Şumudică şi-a exprimat dorinţa de o antrena pe FCSB în trecut şi a explicat că acesta are de suferit pe plan profesionat din cauza comportamentului.

”(n.r. Te surprinde?) Nu. În momentul în care eşti o persoană public, îţi iei şi bunele şi relele, adică nu mai poţi să te exteriorizezi, nu mai poţi să exprimi exact ceea ce ai vrea să exprimi. Şumudică, ăsta este el, să spunem că ne-am obişnuit cu el, dar din punctul meu de vedere îşi crează un deserviciu.

Sunt poziţii la care el aspiră şi unde cred că nu va putea ajunge niciodată din cauza acestui comportament.

Este păcat, pentru că este un antrenor foarte bun, dar îşi dă la gioale singur. Are un talent de a-şi da la gioale singur incredibil, şi în ce momente.... 

Dacă nu aş şti că şi-a manifestat dorinţa să o antreneze pe FCSB, aş spune că nu îl interesează, dar în momentul în care tu ai pasaje în care spui: <<Gata, rapidistul Şumudică a murit>>, şi tu să vii să faci aşa ceva... Poate în sufletul lui el chiar asta simte, dar nu ai voie să faci niciodată aşa ceva”, a spus Vochin la Orange Sport.

Şumudică, pasibil de amendă. Gestul care l-ar putea costa

În imagini se poate observa cum Şumudică fumează alături de Gigi Corsicanu, lucru ce le-ar putea atrage amândurora o amendă contravenţională. 

”(n.r. Are voie să fumeze?) Nu. Fumatul este interzis, dar ca la orice lege, trebuie să vezi ce se întâmplă dacă fumezi. Îţi asumi amenda şi fumezi”, a adăugat Vochin.

  • VIDEO cu Marius Şumudică înjurând FCSB

Ce a spus Şumudică despre meci

”S-a relansat campionatul. Îmi doresc din suflet să bată şi Craiova lui Rotaru mâine să fie un play-off pe cinste. Nu mă aşteptam la un asemenea scor. Rapid a jucat foarte bine, FCSB inexistentă. Nu ştiu ce înseamnă această victorie pentru Rapid, întrebaţi ce înseamnă pentru FCSB”, a spus Marius Şumudică după Rapid - FCSB 4-0.

 

Afla mai multe despre: rapidfcsbmarius şumudicăgigi corsicanuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare