Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment rar pentru Gigi Becali! I-a dat dreptate lui Dan Şucu: „Gata cu mândria, cu artificiile şi trufia!”

Moment rar pentru Gigi Becali! I-a dat dreptate lui Dan Şucu: „Gata cu mândria, cu artificiile şi trufia!”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă clar de Rapid, scor 0-4, în Superliga României.

Gigi Becali, schimbare de atitudine după Rapid - FCSB 0-4

Deşi era foarte optimist înainte de startul meciului cu Rapid, giuleştenii s-au dovedit a fi o echipă mult prea puternică în meciul de pe Arena Naţională. După meci, Dan Şucu nu l-a uitat pe Gigi Becali, căruia i-a transmita că „aroganţa este boală grea”.

La o zi distanţă, patronul de la FCSB a recunoscut că mândria nu l-a ajutat absolut deloc şi i-a dat dreptate lui Dan Şucu. Astfel, Gigi Becali a ţinut să precizeze că va fi mult mai echilibrat în atitudine.

„A fost extraordinar de bine. A făcut Dumnezeu ca să mă îndrepte pentru mândrie, pentru trufie. Băi, dai artificii? Stai că-ţi dau să vezi ce înseamnă! (n.r. - despre declaraţia lui Dan Şucu) Are dreptate perfectă! 

Nu mai stau să mă laud, să mă mândresc, artificii şi trufie, ca Dumnezeu îmi dă să mănânc o bătaie de mă învăţ minte! (n.r. - Nu mai scoateţi Maybach-ul?) Nici Maybach, nimic, la revedere!”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Declaraţiile făcute de Dan Şucu imediat după victoria clară cu FCSB

„Cea mai frumoasă seară, dar aş vrea să scot în evidenţă că, în ciuda scorului, echipa adversă este foarte bună, însă aroganţa este boală grea. Sper din toata inima să nu ne comportăm arogant la Rapid. 

50.000 de oameni pe stadion, toată lumea fericită, o echipă puternică care învinge cu 4-0... (n.r. S-au relansat şansele?) Ar trebui să întrebaţi specialiştii. Mai frumos decât în seara asta nu poate fi.

(n.r. Vă felicitaţi că aţi investit la Rapid?) Ce să spun... Iarăşi mi-au luat băieţii banii, au luat primele, Doamne ajută să ia în continuare! Nu ştiu de ce îmi trebuia mie la 60 de ani bătaia asta de inimă şi tensiune 20....”, a spus Dan Şucu după Rapid 4-0 FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrapiddan sucu 

viewscnt
Articole similare