Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul de la Rapid, dezvăluit din interior: „El este atuul nostru! Mănâncă fotbalul pe pâine” | EXCLUSIV

Secretul de la Rapid, dezvăluit din interior: „El este atuul nostru! Mănâncă fotbalul pe pâine” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat fără drept de apel derby-ul cu FCSB, scor 4-0, în Superliga României.

Marele avantaj de la Rapid a fost dezvăluit chiar din interiorul clubului

Iulian Cristea, fundaşul giuleştenilor şi fostul jucător de la FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport despre cum se simte la Rapid, dar şi despre marele atu al clubului. În opinia apărătorului, Cristi Săpunaru este omul care face diferenţa la Rapid, el aducând o energie pozitivă atât în vestiar, cât şi pe teren.

„Mă simt foarte bine la Rapid. Atuul nostru este Cristi Săpunaru, care este un lider adevărat. E un jucător cu experienţă, care a trecut prin fotbalul mare şi ne inspiră foarte multă încredere.

Când eram dincolo (n.r. la FCSB) erau foarte mulţi tineri, dar acum cu timpul s-au mai maturizat şi ei. Au rămas aceiaşi jucători şi s-au maturizat. Aici îl avem pe Cristi Săpunaru care a mâncat fotbalul pe pâine, chiar pot să spun asta”, a declarat Iulian Cristea pentru Orange Sport.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Iulian Cristea, potrivit Transfermarkt.com

Dan Şucu, săgeţi către Becali după ce Rapid a distrus-o pe FCSB: "Aroganţa e boală grea"

”Cea mai frumoasă seară, dar aş vrea să scot în evidenţă că, în ciuda scorului, echipa adversă este foarte bună, însă aroganţa este boală grea. Sper din toata inima să nu ne comportăm arogant la Rapid. 

50.000 de oameni pe stadion, toată lumea fericită, o echipă puternică care învinge cu 4-0... (n.r. S-au relansat şansele?) Ar trebui să întrebaţi specialiştii. Mai frumos decât în seara asta nu poate fi.

(n.r. Vă felicitaţi că aţi investit la Rapid?) Ce să spun... Iarăşi mi-au luat băieţii banii, au luat primele, Doamne ajută să ia în continuare! Nu ştiu de ce îmi trebuia mie la 60 de ani bătaia asta de inimă şi tensiune 20....”, a spus Dan Şucu după Rapid 4-0 FCSB.

Afla mai multe despre: rapidfcsbcristi sapunaruiulian cristea 

viewscnt
Articole similare