Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Astea se întorc!” MM Stoica a răbufnit când a auzit declaraţia unui jucător de la Rapid: ”E puţină obrăznicie” | EXCLUSIV

”Astea se întorc!” MM Stoica a răbufnit când a auzit declaraţia unui jucător de la Rapid: ”E puţină obrăznicie” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid a făcut instrucţie cu FCSB pe Arena Naţională, scor 4-0, iar giuleştenii au reintrat în lupta pentru titlu cu şanse reale.

Paul Iacob a deschis scorul pentru trupa lui Cristiano Bergodi în minutul 33, după o centrare a lui Papeau venită de pe partea dreaptă. Apărătorul Rapidului a ţâşnit printre Ovidiu Popescu şi Mihai Lixandru şi l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap, la o fază la care Gigi Becali a spus că portarul său putea face mai mult.

Mihai Stoica l-a atenţionat pe Paul Iacob: ”Astea se întorc!”

După meci, Iacob a povestit cum a văzut faza golului său din teren şi a lăsat de înţeles că Lixandru şi Popescu au fost principalii vinovaţi pentru reuşita care a deschis scorul pe Arena Naţională.

”Era studiat şi meciul pe care Rapid l-a jucat la Craiova, 10 jucători din 11 au fost şi pe teren cu noi. Am luat gol dintr-o fază fixă. (n.r.- declaraţia lui Iacob) O să aştept şi eu când câştigăm noi din fază fixă să facem radiografia adversareului. Iacob să vorbească despre jucătorii de la Rapid.

E puţin obrăznicie, dar când câştigi 4-0 îşi poate permite, dar astea se întorc toate. 

La lovitură liberă nu poţi face marcaj, să ştie asta Iacob, probabil o să-l înveţe Bergodi. Dacă faci marcaj, jucătorii noştri ar fi prinşi într-o poziţie foarte dificilă. La faze fixe nu prea contează poziţia pe care o joci în timpul meciului.

Lovitura liberă a fost un henţ a lui Olaru, chiar dacă a fost aproape cu mâna lipită”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • ”Am avut şi puţin noroc pentru că Ovidiu Popescu nu a făcut un marcaj foarte bun, iar cel din spatele meu nu a strâns suficient (n.r.- Lixandru). Am avut şi o execuţie bună”, a spus Paul Iacob după meci.

În prima etapă din play-off,  FCSB va primi vizita lui Sepsi, în timp ce Rapid va da piept în Giuleşti cu campioana en-titre, Farul. Ambele meciuri vor putea fi urmărite pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligarapidmihai stoicapaul iacob 

viewscnt
Articole similare