Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire! Nicolo Napoli a numit echipa cu care a negociat înainte să fie sunat de Mititelu: ”Am avut ofertă de acolo”

Dezvăluire! Nicolo Napoli a numit echipa cu care a negociat înainte să fie sunat de Mititelu: ”Am avut ofertă de acolo”
Comentarii

Nicolo Napoli îşi va începe al zecelea mandat pe banca lui FCU Craiova 1948 în derby-ul oraşului, contra echipei patronate de Mihai Rotaru.

Nicolo Napoli a avut o ofertă dintr-un campionat mult mai puternic: ”Nu a mers”

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, tehnicianul italian a dezvăluit că a fost contactat de cei de la Lecco, echipă care pare condamnată la retrogradare în acest moment.

Discuţia dintre Napoli şi conducerea grupării din nordul Italiei s-a petrecut, cel mai probabil, în urmă cu 2-3 săptămâni, după ce Lecco l-a demis Emiliano Bonazzoli din funcţie. În acest moment, Lecco este pregătită de Alfredo Aglietti şi ocupă ultimul loc în Serie B, cu 21 de puncte după 29 de meciuri, la opt puncte de primul loc de baraj.

”M-a sunat Mititelu, m-am întors acasă. Sper că băieţii să facă un meci foarte bun şi să câştigăm.M-a sunat domnul Mititelu şi eu i-am spus că  mă întorc. Ar trebui să îl întrebaţi pe Mititelu (n.r. că Mititelu a spus că nu va mai veni Napoli). 

Am avut ofertă de la Lecco, din liga a doua din Italia, dar nu a mers.  Avem un lot foarte bun şi sper să facem un meci bun. Cred că vom obţine un rezultat bun. Jucătorii sunt profesionişti, sunt mulţi străini, dar sunt fotbalişti buni. Nu ştiu ce n-a mers la echipă în ultimul timp”, a spus Nicolo Napioli înainte de meci.

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948superligauniversitatea craiovanicolo napoliserie blecco 

viewscnt
Articole similare