Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am revăzut meciul şi m-am culcat liniştit". MM Stoica şi-a schimbat părerea despre Rapid - FCSB 4-0, la câteva ore distanţă | EXCLUSIV

"Am revăzut meciul şi m-am culcat liniştit". MM Stoica şi-a schimbat părerea despre Rapid - FCSB 4-0, la câteva ore distanţă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a trăit înfrângerea cu Rapid de pe Arena Naţională, a revăzut meciul la câteva ore distanţă şi a tras alte concluzii.

De ce MM Stoica şi-a schimbat părerea despre Rapid - FCSB 4-0, la câteva ore distanţă: "M-am culcat liniştit"

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat. Paul Iacob, cu o dublă Rrahmani şi Krasniqi au marcat pentru meciul în care gazdele au dominat şi în urma căruia giuleştenii au restrâns diferenţa faţă de lider la doar patru puncte, la intrarea în play-off. 

A doua zi, MM Stoica a tras concluziile, după ce a ieşit din "febra" partidei. Conducătorul a făcut o analiză a înfrângerii şi a reuşit să găsească şi capitolele la care FCSB stă bine în acest punct al sezonului. 

El consideră că doar anumite faze judecate incorect au dus la scorul de 4-0, iar MM Stoica a remarcat faptul că FCSB nu s-a prăbuşit, de fapt, sub presiunea partidei. 

"Am revăzut meicul, da, şi m-am culcat mai liniştit, că acolo văzusem alt meci, în direct. Am avut senzaţia că intrasem speriaţi, că miza ne-a depăşit şi nu a fost aşa revăzând meciul. 

Ce s-a întâmplat? Am luat multe decizii în meci, n-am arătat ca o echipă, la un moment dat au fost faze în care am fost poate puţin egoişti, dar n-am părut ca o echipă speriată şi că de asta s-a pierdut meciul", a spus MM Stoica, cel care a amintit şi punctele tari ale echipei. 

"Trebuie să ne gândim cum stăm. Suntem pe primul loc cu patru puncte jumătate avans faţă de locul al doilea, jucăm acasă cu Sepsi. În continuare avem prima şansă la titlu şi cred că ne putem materializa şansa asta. E un clişeu, dar începe alt campionat şi se joacă", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Clasamentul din play-off, după înjumătăţire

  • 1. FCSB - 32 de puncte
  • 2. Rapid - 28 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 3. CFR Cluj - 27 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 4. Universitatea Craiova - 23 de puncte (mai are de jucat un meci, cu FCU Craiova)
  • 5. Farul - 22 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
  • 6. Sepsi - 22 de puncte (a beneficiat de rotunjire)

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbrapid fcsb 4-0mm stoica rapid fcsb 

viewscnt
Articole similare