Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, vizită surpriză înainte de Rapid - FCSB. Unde a fost surprins oficialul roş-albaştrilor | EXCLUSIV

MM Stoica, vizită surpriză înainte de Rapid - FCSB. Unde a fost surprins oficialul roş-albaştrilor | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Rapid şi FCSB se pregătesc de un derby de zile mari, iar tribunele Arenei Naţionale au început să se umple cu o oră înainte de ora de start a partidei.

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a fost surprins în faţa peluzei ocupate de fanii liderului. Oficialul roş-albaştrilor i-a salutat pe susţinătorii echipei patronate de Gigi Becali, care se pregăteau pentru coregrafia ce va fi afişată, cel mai probabil în startul meciului.

Aproximativ 50.000 de spectatori vor fi în tribunele Arenei Naţionale.


 

MM Stoica l-a atenţionat pe Dan Şucu după greşeala finanţatorului de la Rapid: "Nu putem muta denumiri"

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a vorbit despre importanţa partidei de sâmbătă seară dintre Rapid şi FCSB, ultimul meci înainte de intrarea în play-off şi totodată, înjumătăţirea punctelor.

Partida de pe Arena Naţională a fost denumită de finanţatorul giuleştenilor drept "Derby de România", denumirea obişnuită a derby-ului dintre Steaua şi Dinamo.

"A spus domnul Şucu cu 50.000, doar că a greşit când a spus că e Derby de România, că ăla e cu Dinamo. Nu putem muta denumiri. "Derby de România" e Steaua - Dinamo, acum FCSB - Dinamo. Că are un grad de interes superior, e indiscutabil la momentul ăsta, că Dinamo e unde e. Dacă Dinamo ajunge prin play-off revine "Derby de România" cu cel mai mare grad de interes.

Vor fi aproape 50.000 de spectatori şi e important pentru fotbalul românesc, iar meritul îi revine Rapidului şi lui Dan Şucu", a declarat Mihai Stoica, la emisiunea Sport Report.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsuperligăpeluza nord fcsb 

viewscnt
Articole similare