Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia de doar câteva cuvinte a lui MM Stoica după ce l-a văzut pe Şumudică înjurând FCSB pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Reacţia de doar câteva cuvinte a lui MM Stoica după ce l-a văzut pe Şumudică înjurând FCSB pe Arena Naţională | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rapid a fost echipa mai puternică în derby, câştigând clar duelul cu FCSB, scor 4-0.

Cum a reacţionat MM Stoica când l-a văzut pe Marius Şumudică înjurând FCSB pe stadion

La meci a fost prezent şi Marius Şumudică, antrenor actualmente liber de contract. Demis de la Gaziantep în urmă cu câteva zile, tehnicianul s-a întors în România pentru a urmări partida dintre Rapid şi FCSB din ultima etapă a sezonului regular. ”Şumi” a dovedit, încă o dată, că este un inamic declarat al suflării roş-albastre şi a scandat împotriva rivalilor în sincron cu galeria vişinie.

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste şi unul dintre bunii prieteni ai lui Şumudică, a asistat la meci, de asemena din lojă.

Prezent în studioul Orange Sport, MM a urmărit imaginile, dar a preferat să ofere o reacţie scurtă la cele văzute.

„Nu comentez în niciun fel, chiar nu am ce să comentez la aşa ceva. O singură întrebare am. Ştia că e filmat?”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Ce a spus Şumudică despre meci

„S-a relansat campionatul. Îmi doresc din suflet să bată şi Craiova lui Rotaru mâine să fie un play-off pe cinste. Nu mă aşteptam la un asemenea scor. Rapid a jucat foarte bine, FCSB inexistentă.

Nu ştiu ce înseamnă această victorie pentru Rapid, întrebaţi ce înseamnă pentru FCSB”, a spus Marius Şumudică după Rapid - FCSB 4-0.

De ce MM Stoica şi-a schimbat părerea despre Rapid - FCSB 4-0, la câteva ore distanţă: "M-am culcat liniştit"

"Am revăzut meciul, da, şi m-am culcat mai liniştit, că acolo văzusem alt meci, în direct. Am avut senzaţia că intrasem speriaţi, că miza ne-a depăşit şi nu a fost aşa revăzând meciul. 

Ce s-a întâmplat? Am luat multe decizii în meci, n-am arătat ca o echipă, la un moment dat au fost faze în care am fost poate puţin egoişti, dar n-am părut ca o echipă speriată şi că de asta s-a pierdut meciul", a spus MM Stoica, cel care a amintit şi punctele tari ale echipei. 

"Trebuie să ne gândim cum stăm. Suntem pe primul loc cu patru puncte jumătate avans faţă de locul al doilea, jucăm acasă cu Sepsi. În continuare avem prima şansă la titlu şi cred că ne putem materializa şansa asta. E un clişeu, dar începe alt campionat şi se joacă", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicamarius sumudicafcsb 

viewscnt
Articole similare