Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum a arătat disputa din peluze la derby-ul FCU Craiova - Universitatea Craiova. Mesaje ironice lansate de ambele galerii

FOTO | Cum a arătat disputa din peluze la derby-ul FCU Craiova - Universitatea Craiova. Mesaje ironice lansate de ambele galeriigalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova şi Universitatea Craiova s-au duelat în etapa #30 din Superliga României.

Derby şi în tribune la FCU Craiova - Universitatea Craiova! Cele două galerii s-au duelat în mesaje ironice 

Galeria celor de la FCU Craiova a oferit o scenografie impresionantă, alături de care au oferit un mesaj clar pentru rivali: „2013<1948”, făcând referire la datele înfiinţării fiecărui club.

De cealaltă parte, galeria formaţiei lui Mihai Rotaru a afişat un banner pe care scria: „Coregrafie cu voi? N-au sătenii derby cu noi!”

De asemenea, ambele galerii au fost foarte active, mai ales la începutul meciului, atunci când duelul a fost întrerupt de mai multe ori din cauza torţelor aruncate în teren.

Cum a reuşit Mititelu să-l aducă din nou pe Nicolo Napoli la FCU Craiova

(n.r - Cu ce te-a convins Adrian Mititelu să te întorci a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere şi sper că băieţii vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat şi situaţia din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulţi fotbalişti cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare.

Nu ştiu dacă putem ajunge la barajul pentru Conference League, e dificil. Vom vedea. Am fost într-un moment în care aveam nevoie de fotbal. A venit propunerea lui Mititelu şi am acceptat-o”, a spus Nicolo Napoli.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcu craiovauniversitatea craiovaderby 

viewscnt
Articole similare