Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a comentat simularea lui Şut din Rapid - FCSB: „Am o problemă! Ce vrei mai clar de atât?” | EXCLUSIV

MM Stoica a comentat simularea lui Şut din Rapid - FCSB: „Am o problemă! Ce vrei mai clar de atât?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rapid a câştigat entuziasmant derby-ul cu FCSB, scor 4-0, pe Arena Naţională.

Cum a reacţionat MM Stoica la faza pentru care Adrian Şut a primit „galben” în Rapid - FCSB

În minutul 12 al întâlnirii de pe Arena Naţională. „centralul” Ovidiu Haţegan a arătat primul şi singurul cartonaş galben al meciului. La o fază în careul Rapidului, Adrian Şut a simulat clar, iar arbitrul nu a ezitat să-l penalizeze pentru tentativa sa de fraudă.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a analizat faza şi i-a dat dreptate lui Ovidiu Haţegan, considerând că o simulare trebuie întotdeauna pedepsită. Oficialul celor de la FCSB nu acceptă un asemenea comportament din partea fotbaliştilor.

„Ovidiu Haţegan a dus un meci perfect şi a arătat doar un singur galben, la acea simulare a lui Şut. Da, Şut este suspendat acum.

Asta este definiţia simulării, ceea ce a făcut Adrian Şut. A simulat, iar Haţegan a realizat instant că a simulat şi i-a arătat cartonaşul galben. Indiscutabil! Nu e fault, iar el simulează. Eu am o problemă cu jucătorii care fac asta.

Simularea e făcută, nu trebuie să te lamentezi că nu ai primit penalty. Asta e o fază de predat pentru arbitri. Când se simulează, indiferent dacă arată semn că nu a vrut să simuleze, el tot a simulat, ce vrei mai clar?”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mm stoicaadrian sutovidiu hateganfcsb 

viewscnt
Articole similare